Haberler

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgan, linç edilmek istendi

Güncelleme:

İstanbul Pendik'te 3 kişiyi öldüren şahıs, ekipler tarafından olay yerinden çıkartılırken öfkeli kalabalık tarafından linç edilmek istendi. Polis ekipleri kalabalığı uzaklaştırmak için biber gazı kullandı.

İstanbul Pendik'te akrabalar arasında silahlı kavga çıktı. Sebebi henüz belirlenemeyen kavgada 3 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edildi. Polis ekipleri saldırganı olay yerinden çıkarırken kalabalık saldırganı linç etmek istedi. Polis, biber gazı kullandı.

SABAH SAATLERİNDE MEYDANA GELDİ

Olay saat 09.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Güllübağlar Mahallesi Tandoğan Caddesi'nde bulunan bir markete gelen silahlı saldırgan A.E, henüz bilinmeyen nedenle aynı aileden 4 kişiye kurşun yağdırdı.

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgana linç girişimi!

3 ÖLÜ, 1 YARALI

Silahlı saldırıda Orhan Yılmaz, Rabia Yılmaz ve Ahmet Yılmaz öldü, Ayhan Yılmaz ise yaralandı. Saldırgan olay sonrası gözaltına alındı.

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgana linç girişimi!

LİNÇ GİRİŞİMİ

Saldırgan olay yerinde yakalanırken mahallede gerginlik yaşandı. Bina önünde toplanan kalabalık saldırganı linç etmek istedi. Polis binaya zırhlı araç yanaştırdı. Binanın önünde toplanan kalabalığı uzaklaştırmak için ise biber gazı kullandı.

Olay yerinden kareler;

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgana linç girişimi!

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgana linç girişimi!

Pendik'te 3 kişiyi öldüren saldırgana linç girişimi!

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500

Yorumlar (45)

Salih Aral:

Niye engel oluyorsunuz kardeşim. Polis kalabalığı dağıtmak için maaş alıyor. Bir caniyi bir psikopatı bir katili koruyor. O katili koruyacagınıza kocasından şiddet gören koruma talep eden masum kadınları koruyun. Bırakın o adamı parçalasınlar. İçerde besliyorsunuz ancak.

17
21
yanıtYanıtla
ziyaa:

Burası muz cumhuriyeti mi kardeşim! Devlet''in polis''i, hakim''i, savcı''sı var.

yanıt4
yanıt5
NUCLEUS:

HADİ LAN ORDAN NERDEN BİLİYORSUN ÖLEN TARAFIN SUÇSUZ OLDUĞUNU BELKİ ÖLDÜRENLER YERDEN GÖĞE KADAR HAKLI BUNUN KARARINI SENMİ VERECEKSİN YOKSA YARGIMI

yanıt4
yanıt6
halk dediğin böyle olur:

evet muz cumhuriyeti ; halkın allerine sağlık , talimat alan savcılar hakimlerdenmi bahsediyorsun tırrek

yanıt11
yanıt4
Hakan gülle:

NUCLEUS senide ben öldürsem cezayı yakınların değil, pişmanım hakim bey bi anlık öfkeyle oldu diyip belkide beni affedecek yargı ceza veriyor bu ne kadar adil?Ben demiyorumki millet versin cezasını, ama yargıda güvenilir değil. Milletin verdiği cezada dinlemeden sorgulamadan katledilenler oluyor. yargıda ise pişmanım diyende ya serbest yada az ceza alıyor.

yanıt1
yanıt1
ziyaa:

Ülke nereye gidiyor? Hertaraf kan revan. . .

23
7
yanıtYanıtla
vouv:

niye toplanıp linç deniyorlar?avrupada niye ypk ?çünkü oarada adaletin olduğuna kanaatleri var, burada şüphe bile kalmadı adaletin olmadığına

19
9
yanıtYanıtla
Nur:

3. Dünya ülkesi gibi dışardan bakınca! Yazık güzelim ülkeme..

16
4
yanıtYanıtla
Ekonomik kriz:

Sokaklar hep işsiz dolu

17
0
yanıtYanıtla
Son Türk:

Son 17 yıldır ülkenin geldiği nokta.

10
5
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title