Haberler

Karaköy'de başörtülü genç kızı darp eden kadının ilk ifadesi: Ben yapmadım

Güncelleme:

İstanbul Karaköy'de başörtülü öğrenciye saldıran kadının ifadesi ortaya çıktı. Şüpheli ilk ifadesinde "Saldıran ben değilim. Olay saatinde orada değildim" dedi.

İstanbul Karaköy'de yolda yürüyen iki başörtülü kadına durup dururken saldıran şüphelinin kimliği ve ifadesi ortaya çıktı. Şüphelinin adının Semahat Y. olduğu ortaya çıktı. Şüphelinin emniyet ifadesinde her şeyi inkar etmesi, "Yapmadım, o kişi ben değildim" demesi dikkat çekti. Şüphelinin ayrıca emekli Gıda Mühendisi olduğu belirlendi.

"GÖRÜNTÜLERDEKİ KİŞİ BEN DEĞİLİM"

Şüpheli Semahat Y'ye mağdurlar F.Y. ve G.İ.'ye saldırarak onlara küfürler ettiğinin sorulması üzerine "Yok öyle bir şey yok. Kesinlikle kabul etmiyorum. O kişi ben değilim. Ben Galatasaray Lisesi'nin orada, Meşrutiyet Caddesi'nde bir hanın içinde adı olmayan atölye ofis yerindeydim. Benim çalışma alanımdır orası. Aktif bir yer değildir. Oradaydım" dedi.

Şüpheli ayrıca emniyetin "Bu hususta tanığınız veya içeride kamera kaydı var mıdır?" sorusuna "İçeride yalnızdım, kamera da yoktur. Saat: 15.00 – 17.00 arasında Meşrutiyet Caddesi üzerindeki bir kafeye 3-4 defa gittim. Kahve içtim" şeklinde yanıt verdi.

"KARAKÖY'E GİTMEDİM"

Şüpheli ifadesinin devamında şunları söyledi:

"Ben görüntüleri kabul etmiyorum. Daha doğrusu o kişi ben değilim. Bugün Karaköy'e gitmedim. Polis benzetmişse şikayetçilerin benzetmesi doğaldır. Psikolojik bir rahatsızlığım yok. Kullandığım bir ilaç yok. Olay günü yani 15 Kasım 2019'da Marmaray'ı kullanmadım. Şikayette bulunan kişileri tanımıyorum, aramızda da bir husumet yok. Üzerime atılı suçlamayı reddediyorum. Ben bütün gün Galatasaray Lisesi civarındaydım. Kamera görüntülerindeki kişi de ben değilim."

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Karaköy 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (73)

FİLİZ:

BEN BU KAPALI YADA ÇARŞAFLI ARKADAŞLARIMIZA KIZIYORUM MADUR OLDUKLARI BU TUTUMA SESSİZ KALDIKLARI İÇİN, BEN AÇIK BİRİYİM FAKAT YANI BAŞIMDA (TOPLU TAŞIMADA VE CADDEBOSTAN SAHİLDE)3 DEFA SÖZLÜ SALDIRIYA UĞRADILAR BEN TEBKİ GÖZTERDİM MADURDAN GIK YOK, CANLARIM BENİM TAMAM HANIMEFENDİ OLUN DEDİK AMA UYSAL KOYUN OLUN DEMEDİK Kİ, SİZ SESİNİZİ ÇIKARMADIKCA BUNLAR DİĞER VATANDAŞLARIMIZA YAPMAYA DEVAM EDECEKLER BİR DUVARA TOSLASA BU İĞRENÇLER BİR DAHA CESARET EDEMEYECEKLER BÖYLE BİR ŞEYE

117
134
yanıtYanıtla
ööjjöö:

seslerini çıkarma gibi yetileri olsa 12 yaşında tercihi sorulmadan gereği düşünüldü. .

yanıt45
yanıt34
tamam mı:

ööjjöö senin kafan saman çünkü onların nasıl bir edebi var,anlayamamışsın.

yanıt24
yanıt16
TİYATRO:

OY KAYIP EDEN PARTİYE DESTEK AMAÇLI OYNAN OYUN.

63
19
yanıtYanıtla
DÜZMECE PiYES:

AYNEN KATILIYORUM, ZAMANLAMAYA DiKKAT, GÜNDEM DEĞiŞTiRiLiYOR, HANi SiYANÜR FALAN VARDI YA. ZATEN BUNLAR HEP MAĞDUR

yanıt4
yanıt6
Abidin AYEV:

Böyle olayları görünce bazı partilerin neden 60 senedir iktidara gelmediklerini daha iyi anlıyoruz, Allah milletin inancına hakaret edenlere saldıranlara fırsat vermesin.

yanıt10
yanıt5
Vatandaş:

Öyle bir dünya yok artık ahlaksız arsız kadın yalan ve inkardan da ceza verin

71
5
yanıtYanıtla
Hakan:

Hele bu olay başörtülü birisi tarafından mini etekli birisine yapılsaydı ne kıyametler kopardı, ki kopması da gerekir ama bu olaya kimsenin sesi çıkmıyor, Allah bu ülkeyi böyle böyle edepsizlere ve bu edepsizlerin savundukları ve olmasını istedikleri partilere bırakmasın, yarın bunların hayalindeki bir hükümet gelsin bunlar milletin üzerindeki elbiseyi bile çıkarırlar.

29
45
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

SEÇTİĞİN RUMUZDAN ADINDAN UTAN HAKAN .VE OLAYI SAPTIRMA AYNI TEPKİ OLURDU FARK EDEB BİR ŞEY YOK .

yanıt10
yanıt2
İNANMAYIN.:

BU DÜZMECE BİR HABER İKİCİ KABATAŞ OLAYI HİÇ KİMSE BÖYLE BİR RİSKE GİRMEZ

56
16
yanıtYanıtla
Tüm 73 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title