Haberler

Boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşine "Beni seviyor musun?" sorusunu sordu

Güncelleme:

80 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick'ten boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu'ndan şaşırtan bir paylaşım geldi. Ruh dünyasında çok mutsuz olduğu gerekçesiyle boşanacağı iddia edilen Miraloğlu, arabada çektiği videoda eşine "Beni seviyor musun?" sorusunu sordu.

Yıllar önce çocuk gelin rolüyle yer aldığı Hayat Devam Ediyor dizisiyle adını duyuran daha sonra ekranlarda boy göstermeyen oyuncu Meltem Miraloğlu, Amerika'da 80 yaşındaki Patrick ile evlendi. Evliliğiyle günlerce konuşulan ve eleştirilerin hedefi alan Miraloğlu, çok geçmeden olay olan evliliğini bitirme haberleriyle gündeme oturdu.

"BENİ SEVİYOR MUSUN?"

Zaman zaman sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkat çeken 32 yaşındaki oyuncunun boşanma haberlerinden sonra yaptığı paylaşım "Bu kadarına da pes" dedirtti. Miraloğlu'nun, Patrick'le arabada yolculuk yaptığı sırada "Beni seviyor musun?" sorusuna eşi "Kesinlikle" cevabını verdi. Miraloğlu'nun bu paylaşımıyla yine kafalarda soru işareti bıraktı.

Boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşine 'Beni seviyor musun?' sorusunu sordu

"ÇARESİZ KALDIM" DEDİĞİ İDDİA EDİLDİ

Ünlü oyuncunun Patrick ile evlendiğini duyuran gazeteci Onur Akay, geçtiğimiz günlerde bu sefer de çiftin boşanacaklarını duyurmuştu. Kanal D ekranlarında yayınlanan Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programına telefonla bağlanan Akay, ikilinin boşanma kararını şu sözlerle anlatmıştı: "Dün konuştum daha çok yeni bir olay. Meltem evlendikten sonra eşine aşık bir imaj sergiledi ve mutlu olduğunu gösterdi. İç dünyasında yaşadıklarını anlattığı biriyle konuştum. Sürekli 'Çaresiz kaldım' ve 'Kurtulmak istiyorum' diyormuş. Hep ağlıyor ve boşanmak istiyormuş. Boşanma işlemlerine başlamış ve evden polis ile çıkacakmış. Çünkü en ufak bir tartışma ya da başka bir durumda Amerika'da sorun yaşanıyormuş. Ancak Türkiye'ye dönmeyecekmiş. Eşi de boşanmak istemiyormuş."

Boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşine 'Beni seviyor musun?' sorusunu sordu

Boşanma kararı alan Meltem Miraloğlu 80 yaşındaki eşine 'Beni seviyor musun?' sorusunu sordu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Amerika Birleşik Devletleri Meltem Miraloğlu Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (47)

sevim:

sevip sevmediğini ne kadar sevdiğini sormayacak mı yani?

1203
6021
yanıtYanıtla
avni:

sevgi naber bakim.yaş kaç.

yanıt62
yanıt10
KARADENİZ:

SEVİM HANIM BU SİTEDE TIKLANMA REKORU KIRDIN TEBRİK EDERİM

yanıt8
yanıt1
Serap:

tiklanma sayisi :))))))) üc kere baktim dogrumu görüyorum diye :))

yanıt0
yanıt0
Arzu:

Bu kadinin da naptigi belli degil , ruh hastasimidir nedir ? Allah yardimcisi olsun

40
2
yanıtYanıtla
Mısafir:

Ya bu kadının yaşadıkları haber değerinde bile değil. Lütfen artık bunu haber yapmayın. Meltem reklam reklamdır diyor ama yetenek te yok onda.

42
0
yanıtYanıtla
s:

yav zaten green card için evlenmedin mi?Bırak bu seviyorum zart zurt ayaklarını oyunculukta tutunamadıgın ıcın amerikaya gittiğini kendin söyledin. Kalamıycaktın normalde orda kim niye alsın seni. gittin 80 lik herifle yeşil kart için evlendim ayagına takıldın şimdide ruh halim zart zurt diye ağlanıyosun :D

33
1
yanıtYanıtla
Hakan:

Erken emekliliğe karşıyız ama emeklilik yaşında Avrupa’yı örnek gösteriyorsunuz, özlük hakları ve alım gücünde geri kalmış ülkeleri örnek gösteriyorsunuz. Haberle alakası yok kusura bakmayın

29
4
yanıtYanıtla
Yigido5865:

Genç çifte ömür boyu mutluluklar dilerim;)))

24
3
yanıtYanıtla
Hasan:

Cok yakışmışlar

22
4
yanıtYanıtla
Tüm 47 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title