Haberler

75 yaşındaki Nebahat Çehre, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

Güncelleme:

Yıllara meydan okuyan güzelliği ile herkesin hayran olduğu 75 yaşındaki oyuncu Nebahat Çehre, katıldığı bir davette derin göğüs dekolteli elbisesi ile görenlere "Maşallah" dedirtti.

Koruncuk Vakfı, kuruluşunun 40. yılını özel bir davetle kutladı. Beşiktaş Four Seasons Hotel'de düzenlenen ve Ünlüler geçidine dönen davete; Halit Ergenç, Pelin Karahan, Selma Ergeç, Hande Doğandemir ve Nebahat Çehre gibi Türkiye'nin tanınmış sanatçılarının yanı sıra cemiyet hayatının önde gelen isimleri katıldı. Nebahat Çehre zerafet ve güzelliğiyle davetin en dikkat çeken isimlerinden oldu.

DERİN DEKOLTESİYLE DİKKAT ÇEKTİ

Yıllar geçmesine rağmen güzelliğinden hiçbir şey kaybetmeyen Nebahat Çehre derin dekolteli parlak elbisesi ile dikkat çekti. Kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayan Çehre, 26 yıldır hayatında neden kimse olmadığını ilk kez açıkladı.

75 yaşındaki Nebahat Çehre, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

"BEN SEÇİCİYİM"

26 yıldır kalbinin kapılarını kimseye açmayan Çehre, bunun nedenini soran muhabirlere "Benim seçici olmamdan kaynaklanıyor, böyle tokat atacak bir insana daha rastlamadım. Artık yalnızlığımı bitirebilirim diyecek bir insanla karşılaşmadım" dedi. "Aşkın yaşı var mıdır?" sorusuna usta oyuncu "Aşkın yaşı vardır. Ben diğer insanların yaşadıklarına saygı duyuyorum ama ben ilişkiye başka bir gözle bakıyorum." diyerek davet alanına giriş yaptı.

75 yaşındaki Nebahat Çehre, derin göğüs dekolteli elbisesiyle hayran bıraktı

Türkiye Korunmaya Muhtaç Çocuklar (Koruncuk) Vakfı; hakları risk altında olan tüm çocukların karşılaşabileceği olumsuz sosyal etkileri en aza indirmek için faaliyette bulunmakta; bu amaçla önleyici, koruyucu ve iyileştirici çalışmalar yürütmektedir.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Four Seasons Hotel Nebahat Çehre Beşiktaş Türkiye Haberler

500

Yorumlar (27)

ÇAPKIN KIZ ASLI:

YAŞ SADECE BİR NUMARADIR ÖNEMLİ OLAN RUHUN GENÇ OLMALI.

11
65
yanıtYanıtla
Avni:

hastayım sana aslım.avnin geldi.sana fruko gazoz içirecem.

yanıt59
yanıt1
Avni:

aslım.avnin geldi nerdesin la .

yanıt47
yanıt2
KIZGIN:

TURŞUSU ÇIKMIŞ HER TARAFI DEKOLTE OLSA NE YAZAR FOL FOŞ OLMUŞTUR . . .

13
9
yanıtYanıtla
EL TURKO:

ALLAH VAR AHİRET GÜNÜÜ VAR NİNEE

12
7
yanıtYanıtla
ASLI:

NERDE NE ZAMAN

yanıt1
yanıt1
Kurtuluş:

İki gün sonra bu ölsün bunun gibi yaşayıp bunun gibi düşünenler bunun ardından ''''mekanı cennet olsun, ışıklar içinde uyusun, aaa bak işte cennette köşkte oturuyor'''' diye diye bir hal olurlar onların bu sözlerine karşı çıkanada ''''Nerden biliyorsun nerde olduğunu yada orayamı gidip geldin'''' diyerek kendilerinin ne kadar zavallı mahlükatlar olduklarını gösterirler bu tipler çoluk çocuk demeden aile ve toplumda ne edep bıraktılar nede saygı cehennemin odunları inşallah cehennemin dibini boylar

5
9
yanıtYanıtla
Hakan:

Bir sevap işler bütün günahları affedilir. Biri de bir günah işler bütün sevapları boş olur. Bilemezsin. Sadece Allah bilir.

yanıt16
yanıt1
dayı:

sen nerden biliyon senden önce cennete gitmeyeceğini belki senin günahların herkesten çoktur

yanıt1
yanıt1
ç:

peki senin bir faydan varmı idi. . ne yaptın ALLAH için. . boş kereste

yanıt1
yanıt1
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title