Haberler

Şevval Şam'ın son fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu!

Güncelleme:

Hem oyunculuğu hem de güzelliğiyle dikkat çeken isimler arasında yer alan Şevval Şam, sosyal medya hesabından yeni bir fotoğraf paylaştı. Kısa sürede binlerce kişinin beğendiği fotoğraf, övgü dolu mesajlar aldı.

FOX TV'de yayınlanan Yasak Elma dizisinde canlandırdığı "Ender Argun" karakteriyle izleyicilerin beğenisini kazanan başarılı oyuncu Şevval Şam, hem güzelliği hem de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerinde topluyor.

Şevval Şam'ın son fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu!

FOTOĞRAFLARI DA ÇOK BEĞENİLİYOR

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, sosyal medya hesabı Instagram'dan yeni bir fotoğrafını paylaştı. Güzelliği ve oyunculuk performansıyla büyük beğeni toplayan Şevval Sam paylaştığı fotoğraflarla da çok beğeniliyor.

Şevval Şam'ın son fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu!

ÖVGÜ DOLU MESAJLAR ALDI

Geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabı Instagram'dan paylaştığı yatakta ve kafasındaki havluyla verdiği seksi pozu ile de çok konuşulan Şevval Sam yeni bir fotoğraf daha paylaştı. Şevval Sam'ın bu fotoğrafı da takipçilerinden övgü dolu mesajlar aldı.

Şevval Şam'ın son fotoğrafı beğeni yağmuruna tutuldu!

İşte o mesajlardan bazıları:

-Çok şık ve zarif resim olmuş Şevval hanım.

- Sen bu hayatta bir insanın başına gelebilecek en güzel detaysın.

- Seni çok seviyorum. Öncelikle çok harika sesin var oyunculuğunla nirvana yaptın. Yolun hep açık olsun.

- Şarap gibi kadınsın.

- Şarap gibi yıllandıkça güzelliğinize güzellik katıyorsunuz.

- Şevval hanım kilonuzu ve boyunuzu merak ediyorum. Çok güzel bir fiziğiniz var maşallah.

- Ve Allah kusursuz kadını yarattı.

- Ve tanrı kadını yarattı. Kadın diye ben buna derim.

ŞEVVAL ŞAM KİMDİR?

Şevval Sam,11 Kasım 1973, İstanbul, Türk oyuncu ve müzisyen. Sanatçı Leman Sam'ın kızıdır. İlk ve ortaokulu Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda okuyan Sam, liseyi İstanbul Zincirlikuyu İnsaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi restorasyon bölümünde okudu. Yüksek öğrenimini Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi grafik bölümünde tamamladı. 1993-1999 yılları arasında Beşiktaş'ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evli kaldı ve bu evliliğinden Tarık Emir adlı oğlu oldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Şevval Sam Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (13)

angarali coban:

haine övgü olmaz. . .

11
6
yanıtYanıtla
Herşey güzel olmadı:

Sevimsiz

10
5
yanıtYanıtla
uCube:

Yaş kemale gelmiş, ölüm kapıda verdikleri poza bak. ;)))

11
3
yanıtYanıtla
Güzel kadın:

Yaşına göre hala dinç ve güzel kadın. Giydikleri de çok yakışıyor

7
4
yanıtYanıtla
Mıtutaz:

Artık ayakta poz veremeyecek kadar dermansız kalmış.

5
5
yanıtYanıtla
MSDS:

Duru güzelliği kalmadı, orta yaşın olgunluğu var . .

4
5
yanıtYanıtla
tursu:

harbi guzel kadin oyunculugu on numara yasak elma yesek gunah yemesek bize gubah

3
4
yanıtYanıtla
Sözüm var Şevvala:

Bu neyin pozu evvela

6
0
yanıtYanıtla
Lion:

Sen n şirin şeysin

1
4
yanıtYanıtla
Gemlik:

Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca...

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title