Haberler

Bağdat Caddesi'nin yeni oyuncusu: Türkiye Petrolleri

Türkiye Petrolleri, Türkiye'nin en prestijli caddelerinden biri olan İstanbul Bağdat Caddesi'nde yeni istasyonunu hizmete açtı.

Türkiye Petrolleri'nden yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 700'e yakın akaryakıt istasyonu ve 250 bin metreküpün üzerindeki akaryakıt depolama kapasitesi ile akaryakıt dağıtım sektörünün güçlü oyuncularından biri olan Türkiye Petrolleri, Türkiye'nin en prestijli noktalarında yeni istasyonlar açmaya devam ediyor.

İstanbul Ataşehir istasyonundan sonra 14 Kasım Perşembe günü markanın İstanbul Bağdat Caddesi'nde konumlanan yeni istasyonu da hizmete açıldı.

Türkiye Petrolleri'nin işlettiği istasyon, Selamiçeşme'de 4 akaryakıt adası, oto yıkama alanı, "Keyifli Bir Mola : )" konseptli yeni marketi ve elektrikli araçlar için konumlandırılan şarj ünitesi ile müşterilerini ağırlamaya başladı.

Yoğun ilgi gören açılışa, Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkanı İsfendiyar Zülfikari'nin yanı sıra Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Seçkin Uçar, Türkiye Petrolleri Yönetim Kurulu Başkan Vekili Gürz Kodal, şirketin üst düzey yöneticileri ve sektörün önemli isimleriyle pek çok basın mensubu katıldı.

"Stratejik lokasyonlarda hızla büyümeye devam edeceğiz"

Türkiye Petrolleri Satış Direktörü Şakir Memikoğlu, "Daha önce Ataşehir istasyonumuzu açarken söylediğimiz gibi stratejik lokasyonlarda büyümeye devam edeceğiz. Hedefimiz, istasyonumuzu ziyaret eden tüm müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap verebilmek ve oluşturduğumuz konsepti tüm istasyonlarımıza yaymak. Bu kapsamda, 4 akaryakıt adamız, oto yıkama alanımız, elektrikli araçlar için şarj istasyonumuz, yepyeni market ve tuvalet konseptimiz ve Coffeemania iş birliğimiz ile Bağdat Caddesi İstasyonumuzu da tam bir hizmet noktası haline getirdik. Tüm Kadıköylüleri yeni istasyonumuza bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Memikoğlu, "Anne bebek ürünlerinden yeme içmeye, araç bakım ürünlerinden kozmetiğe kadar müşterilerin ihtiyaç duyabileceği her detayı içinde barındıran Türkiye Petrolleri'nin yeni market konsepti, Bağdat Caddesi istasyonunda da yerini aldı. Coffeemania iş birliği kapsamında leziz kahvelerin de yer aldığı markette müşteriler, hem araçları hem de kendileri için aradıkları pek çok şeyi kolayca bulabiliyor." bilgisini verdi.

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Türkiye Bağdat Haberler

Bakmadan Geçme

16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title