Haberler

1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek'in eşinin torunlarına işkence iddiası ortalık karıştırdı

Güncelleme:

Müge Anlı'da cinayete kurban gittiği düşünülen kayıp Turgut Özyürek'in daha önce 7 kez evlilik yapan eşi Necla Özyürek'in, çocuklarına ve torunlarına çeşitli işkenceler yaptığı iddia edildi.

ATV'nin en çok izlenen sabah kuşağı programı olan Müge Anlı'da Manisa'da 1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek dosyası araştırılıyor. Ağabeyinin ortaya çıkmasını isteyen Hayriye Özyürek ise programa katılıp onun bulunmasını istedi. Özyürek'in kaybıyla ilgili görüşü alınan eşi Necla Özyürek ile ilgili ise art arda çarpıcı iddialar ortaya atıldı. Necla Özyürek'in 7 kez evlendiği gerçeğinin ortaya çıkmasının ardından bu kez de torunlarına işkence ettiği görüntüler ortalığı karıştırdı.

POLİS TARAFINDAN İNCELEME BAŞLATILDI

Tüm bu gelişmelerin ardından canlı yayında "Polisler beni sorguya alsın" diyen Necla Özyürek ve kızı hakkında Manisa Emniyeti harekete geçti.

Necla Hanım ve kızı polis ekipleri tarafından emniyete götürüldü ve Necla Hanım'ın evinde inceleme başlatıldı. Emniyet'teki sorguları devam ederken aynı zamanda kadının evinde de incelemeler yapıldı. Canlı yayından gelen son dakika bilgisi izleyiciyi ekrana kilitlerken akıllara "Turgut Özyürek'e ne oldu?" sorusunu getirdi. Aynı zamanda Necla Hanım'ın torunları ile ilgili de inceleme başlatılması olayın geniş çaplı olduğunun vurgusunu da yapıyor.

1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek'in eşinin torunlarına işkence iddiası ortalık karıştırdı

TORUNLARINA İŞKENCE ETTİĞİ İDDİA EDİLDİ

Bugünkü canlı yayından gelen diğer bir iddia ise, telefona bağlanan bir kadının Necla Hanım hakkındaki iddiaları oldu. Yakın zamanda Necla Hanım'ın biriyle daha görüştüğünü ve şu anda o kişinin de kayıp olduğunu iddia eden telefondaki kadın aynı zamanda Necla Hanım'ın herkesi maddi ve manevi yönden dolandırdığını, çocuklarına ve torunlarına da çeşitli işkenceler yaptığını iddia etti. Programda kimliğini vermek istemeyen bir kişi de Necla Özyürek'in en küçük torununda yanık izleri olduğunu ileri sürdü.

1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek'in eşinin torunlarına işkence iddiası ortalık karıştırdı

"7 EVLİLİK YAPTIM"

Daha önce programa bağlanan Necla Hanım, "7 evlilik yaptım. Eşlerimden bana ne ev ne sigorta hiçbir şey kalmadı. Turgut Bey ile para ve altın için evlenmedim. Huzur bulmak için evlenmiştim o da benden beter çıktı. Yüzük, küpe, 3 tane çeyrek altın bir tane de saat alındı. Peşin 7 bin TL'ye yatak odası alınmıştı. O gidince yatağı sattım. Ahmetli'de bir evi vardı. Yaşanacak bir ev değildi. Fatma diye bir kardeşi vardı. Onunla tartıştıktan sonra o evi sattı. 45 bin TL'ye evin satışını yaptı. 17 bin TL'sini bana harcadı. 8 tane bilezik aldı, onların da 4'ünü 'Borçlarım var onları ödeyeceğim' diyerek geri aldı" dedi.

1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek'in eşinin torunlarına işkence iddiası ortalık karıştırdı

TURGUT ÖZYÜREK'E NE OLDU?

Manisa'da 18 Ekim günü kaybolan 58 yaşındaki Turgut Özyürek, her yerde kayıp olarak aranıyor. Ağabeyinin bir türlü ortaya çıkmamasından büyük endişe duyan Hayriye Özyürek Müge Anlı'ya başvurdu. Eş Necla Özyürek ise evlilik vaadiyle insanları dolandırdığı ve Turgut Özyürek'in kaybolmasından sorumlu tutuluyor.

1 aydır kayıp olan Turgut Özyürek'in eşinin torunlarına işkence iddiası ortalık karıştırdı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (2)

SÜMBÜLLÜ:

Erkekleri kadınların şerrinden korusun Rab''bim.

0
2
yanıtYanıtla
hayat:

Polisin BIR SEY YAPMASI icin muge anliya cikilmasi gerek deme ki

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title