Haberler

Beşiktaş, Karius'u Liverpool'a gönderme kararı aldı!

Güncelleme:

Beşiktaş, Liverpool'dan 2 yıllığına kiraladığı Loris Karius'un 8 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmayacak ve Alman kaleciyi İngiliz ekibine gönderecek.

Geçen yıl Ukrayna'da oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde kötü bir performans sergileyen ve bir anlamda kupanın Real Madrid'e gitmesine neden olan Karius, talihsiz finalin ardından Beşiktaş'a imza atmış, Alman eldiven 2 yıllığına kiralık olarak siyah beyazlı kulübe gelmişti. Geçtiğimiz sezon sergilediği inişli çıkışlı formuyla kafa karıştıran, bu sezon ise 12 hafta sonunda daha derli toplu gözüken Loris Karis için son karar verildi.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF YERLİ KALECİ

Akşam'ın haberine göre Beşiktaş'tan yıllık 2,5 milyon Euro kazanan Karius'un opsiyonunu kullanmak istemeyen siyah beyazlı yönetimin kaleci tercihini yerliden yana kullanacağı belirtilirken, 26 yaşındaki Alman'ın lig biter bitmez Liverpool'a geri döneceği ifade edildi. Sözleşmesinde '8 milyon euro'luk bonservis bedeli' bulunan oyuncu için tasarrufta bulunmak istemeyen Erdal Torunoğulları'nın şimdiden kaleci arayışlarına koyulduğu bildirilirken, Kara Kartal'ın Ç.Rizespor forması giyen Gökkan Akkan'ı yakın takibe aldığı kaydedildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Real Madrid Liverpool Beşiktaş Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (9)

ismail66:

100 bin euro falan olsa hadi neyse alalim 8 mil. etmes bu

2
3
yanıtYanıtla
İbrahim genç:

Karius icin kesinlikle 8 milyon avro harcanmaz. Hatta 1 milyon avrobile degmez. Kaleden guven vermeyen biri. İnsallah besiktas yillardir cektigi yerli kaleci sorununu cozebilir.

4
0
yanıtYanıtla
Memleketim:

Kullanmayacak deyil alma gücü yok.

3
0
yanıtYanıtla
BU NE YAHU:

liverpool iyi kakalayacaktı bunu beşiktaşa. elinden 2 top kaçırıp şampiyonlar ligini madride hediye eden adam gibi adam karius

1
2
yanıtYanıtla
bjk06:

finale kadar getirende oydu

yanıt0
yanıt0
Akademik:

Karius kalede sürekli gergin ve gelene-geçene tepkili. . . Belli ki burada mutlu değil ve gitmek istiyor. Güle-güle gitsin. Güzelim ülkede ondan çok daha üstün ve yetenekli vatan evladı genç kalecilerimiz var. Onlara sahip çıkalım. Kaldı ki Beşiktaş en iyi ve yetenekli yerli kaleciyi rahatlıkla bulur. . .

2
0
yanıtYanıtla
Ali veli:

Tüm yorumlari sildim zaaaaa

0
2
yanıtYanıtla
BJK1903:

Herkes karalama yapıyor, ancak son 3 haftada kazanılan maçlardaki oyuna katkılarını kimse konuşmuyor. Yapıcı olmak yerine yıkıcı olmayı çok seviyoruz nedense. . . . . . . . . . . .

2
0
yanıtYanıtla
saçma:

8 milyon mu vayyy kerizler vayy. 1 milyon bile etmez bu.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title