Haberler

Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü

Güncelleme:

Karaman'da, bir kişi otomobilde alkol alırken tartıştığı arkadaşını boğazını keserek öldürdü. Cesedin bulunduğu arabayla kaçan katil, iş yerinde yakalandı.

Karaman'da, Mustafa Niyazi M., otomobilde alkol alırken tartıştığı arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nu boğazını keserek öldürdü. Mustafa Niyazi M. ve otomobilin sürücüsü Sefa A. (23) polis ekiplerince gözaltına alındı.

Olay, saat 22.00 sıralarında Cedit Mahallesi cumartesi pazarı mevkiinde meydana geldi. Sefa A. otomobilinde arkadaşı Hasan Topuzoğlu ve Mustafa Niyazi M. ile alkol aldı. İddiaya göre Sefa A. ve Mustafa Niyazi M. ile Hasan Topuzoğlu arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.

Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü

EKMEK BIÇAĞIYLA KESTİ

Tartışmanın büyümesi üzerine Mustafa Niyazi M. yanındaki ekmek bıçağıyla Topuzoğlu'nun boğazını kesti. Olayın ardından Mustafa Niyazi M., Sefa A.'ya aracı sürmesini söyledi. Sefa A., Molla Fenari Caddesi'nde devriye atan bekçileri görünce aracı durdurup, bekçilere olayı anlattı.

Alkol aldığı arkadaşının boğazını kesip öldürdü

OTOMOBİLLE KAÇTI

Mustafa Niyazi M. ise bu sırada direksiyona geçip, otomobille kaçtı. Haber verilmesi üzerine gelen polis ekipleri Sefa A.'yı gözaltına alıp, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Polis, kısa süre sonra Mustafa Niyazi M.'yi iş yerine girerken yakalayıp gözaltına aldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekibinin kontrolünde Topuzoğlu'nun öldüğünü tespit etti. Hasan Topuzoğlu'nun cesedi olay yeri incelemelerinin ardından otopsi işlemleri için Karaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karaman Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500

Yorumlar (25)

ADA:

Peygamberimiz boşunamı yasakladı bu alkolü

49
8
yanıtYanıtla
tasarimci34:

Alkolü peygamberimiz mi yasakladı bre müşrik? Şirkte sınır tanımıyorsunuz artık!

yanıt5
yanıt5
..:

Kur!an yasakladı diyecektin heralde. .

yanıt17
yanıt3
.:

Alkolu azınla içdiğin sürece sıkıntı yok

yanıt3
yanıt3
Deep:

ALKOL kötülüğün annesi......

40
8
yanıtYanıtla
ACABA DOGRU ÜLKEMİ:

yüzde doksanı sözde Müslüman olan ülkede alkol kumar faiz intihar cinayet daha niceleri acaba yüzde doksanı kafir olsa ne olacaktı merak konusu

39
5
yanıtYanıtla
duran tekerlek:

içip içip yiyin birbirinizi. zamanla türünüz tükenecektir.

26
3
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

SURİYELİLERE SAHİP ÇIKACAĞIZ DERKEN BİZİM MİLLET DE KAFA SIYIRIYOR

15
12
yanıtYanıtla
Yemezler:

osursan suriyelilerden bileceksin. . Ayrıca ajan olduğun nasıl belli, daha nickini bile türk ismi seçememişsin.

yanıt2
yanıt8
ACI GERCEKLER:

lise eğitimim Karamanda tamamladım. Uzak durulması gereken bir şehir. kavga dövüş uyusturucu her şey mevcut o şehirde. 13 14 yaşındaki çocuklar cezaevine girmek için can atıyor. 13 yaşından itibaren herkes yanında bıçak taşıyor. liseyi orada sonuncu olarak bitirdim. ordan kurtulunca üniversite sınavında derece yaptım. eğitim şart. kaçın ordan

20
4
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title