Haberler

Şenol Güneş: Arda Turan'ı hep birlikte yok ettik

Güncelleme:

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, şu an Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan için, "Bir zamanlar dünya markası Arda Turan önemli bir oyuncu. Arda'yı hep birlikte yok ettik" ifadelerini kullandı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Uluslararası Futbol Ekonomik Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Güneş, Milli Takım'ın son durumu, 2022 Dünya Kupası ve Arda Turan hakkında konuştu.

İşte Güneş'in sözlerinden öne çıkanlar:

"A Milli Takım'ın başarısı hepimizin başarısıdır. Başarı için adam aranıyor. Hep birlikte başardık. Sayın Lucescu'ya teşekkür ediyorum. Belki etmeyenler vardır. Bana paracı diyenler ülkeyi soyuyorlar! Türk insanına imkan ve zaman verirseniz her şeyi başarır."

Şenol Güneş: Arda Turan'ı hep birlikte yok ettik

"ARDA'YI HEP BİRLİKTE YOK ETTİK"

Milli Takım ile Dünya Kupası'na katılım hakkında konuşan Güneş, "Bizim asıl hedefimiz 2022 Dünya Kupası'na katılmak, oradaki finallere gitmek. Bir zamanlar dünya markası Arda Turan önemli bir oyuncu. Arda'yı hep birlikte yok ettik. 10-15 yılda ürettiğimizi 1-2 yılda tükettik. Ürettiğimizi tüketmeyelim. Her düştüğümüzde tekrar büyüme bilgisi beni bugünlere getirdi" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Şenol Güneş Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (57)

ziyaa:

Kim yok etti hoca? Kendi kendini imha etti arkadaş. . .

50
7
yanıtYanıtla
UltrASLAN45:

Kusura bakma Filozof Senol, o Arda karılara mesaj atarken hep birliktemi at diyorduk ona, gitti oralara bir tarafları kalktı. Bir Galatasaray taraftarı olarak Arda''yı ne Milli takıma ne de Galatasaraya yakıştırırım. Bıraksın futbolu Survivor''a katılsın acun abisine prim kazandırsın.

44
11
yanıtYanıtla
KATILMIYORUM:

Arda kendi kendini bitirmek için herşeyi yaptı teknik direktöre kafa tuttu gazeteci dövdü şarkıcı dövdü daha ne yapsın

43
3
yanıtYanıtla
ankara:

dediğine bak yok etmişler. bahsettiği insan kenar mahalleli bir varoş. zaten bozuktu cep para görünce yıllardır bastırdığı kişiliksizliklerini piyasaya sürdü. bu da kendine analist süsü veriyor. . .

29
3
yanıtYanıtla
asdasd:

arda kendini yok etti. . .

22
4
yanıtYanıtla
ali:

Kendi kendini yok etti şenol beyyyy kahramanlığa soyunmayın

17
5
yanıtYanıtla
Memleketim:

Milli takima davet etmek icin zemin hazirliyorsan Senol? Sunu hatirlatayim Arda''dan önce sen gidersin. Arda''yla gelecek basariyi ben istemiyorum. Gerci senide istemiyorum milli takimda ama elimden birsey gelmiyor. 2003 yilindaki playhof macinda korkak futbol oynatarak Letland''da elendigin günleri unutmadim. Burdan söylüyorum Senol futboldan anlamayan atamayla milli takimin basina gelmis birisidir.

10
10
yanıtYanıtla
tokatlı:

sen futboldan anlamayan birisin fb oldugun belli acın var şuanda türkiyedeki en iyi tt birisi

yanıt0
yanıt4
gs:

arda kendını yok ettı

12
2
yanıtYanıtla
recep:

bu millitakım luceskuya dua etsin yoksaburalara zor gelirdik .

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title