Haberler

BEYOĞLU'NDAKİ YANKESİCİLİK GÜVENLİK KAMERASINDA

BEYOĞLU'nda yabancı uyruklu bir kişinin cebindeki paralar, caddede yürüdüğü sırada yanına gelen 4 kişi tarafından çalındı.

BEYOĞLU'nda yabancı uyruklu bir kişinin cebindeki paralar, caddede yürüdüğü sırada yanına gelen 4 kişi  tarafından çalındı.  Şüphelilerin aralarına aldıkları mağduru sıkıştırarak yaptıkları yankesicilik anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay,  Piri Paşa Mahallesi'nde meydana geldi.  7 Kasım akşamı Tarıg M'nin, Hasköy Caddesinde yürüdüğü sırada yanına gelen 4 kişi tarafından 15 bin lirası çalındı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde Tarıg M. cadde üzerinde tek başına yürürken,  önünde bir araba duruyor, arkasından gelen 4 kişi de etrafını sararak parasını el çabukluğuyla alıyor. Bu kişiler Tarıg M.'yi oyalayarak arabaya binmeye çalışıyorlar. Arabaya binen şüphelilerin parasını çaldığını fark eden Tarıg M., arabayı durdurmaya çalışıyor ama yankesiciler hızla uzaklaşıyor.

Tarıg M'nin şikayeti üzerine polis eşkalini belirlediği ettiği şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı. Yine aynı cadde üzerinde polis ekiplerini fark eden şüpheliler,  tanınmamak için kullandıkları eşarpları atarak kaçmaya başladı. Polis kovalamaca sonrası  Sebahat B. (55), Petek T. (28), Zehra B. (37), Sevgi K. (56)'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin kaçmasında şoförlük yapan  Serhat İ. (37) de yakalandı. Tarıg M., şüphelilerinden Zehra B.'yi teşhis etti.

Şüphelilerin çeşitli olaylardan çok sayıda suç kaydı olduğu ortaya çıktı.  Sebahat B.'nin 33 yankesicilik, 4 hırsızlık ve yalan beyanda bulunmaktan kaydı varken, Sevgi K.'nın 13 yankesicilik, 5 hırsızlık, 2 başkasına ait kimlik kullanmak ve çocuğa cinsel istismardan kaydı bulunuyor. Petek T.'nin 8 hırsızlık ve 5 yankesicilikten kaydı bulunurken, Serhat İ'nin ise 9 yankesicilik, 2 hırsızlık ve dolandırıcılıktan suç kaydı bulunduğu öğrenildi. Şüpheliler emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi, Serhat İ. çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Diğer şüpheliler ise savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Polis ekiplerinin yaptığı çalışmalarda şüphelilerin,  özellikle yabancı uyruklu kişileri, aralarına alarak sıkıştırdıkları, el çabukluğuyla da cüzdan, cep telefonu ve çantalarını çalarak olay yerinden kaçtıkları belirlendi.

Görüntü dökümü:

----------------

-Güvenlik kamerası görüntüleri


- İstanbul
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasköy Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title