Haberler

Yusuf Yazıcı'dan hayal kırıklığı yaratan performans!

Güncelleme:

Yusuf Yazıcı'nın Lille'deki performansı, hayal kırıklığı yarattı. Son olarak Ajax karşısında vasat bir futbol ortaya koyan milli oyuncu, 82. dakikada oyundan alınmıştı. Sosyal medya kullanıcıları, dünkü maçın ardından Yusuf'u sert bir şekilde eleştirdi.

Yusuf Yazıcı, sezon başında Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun 'takımda kalması' yönündeki ikna çabalarına rağmen geri adım atmamış, Trabzonspor'dan Lille'e rekor bedelle transfer olmuştu. Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Fransız ekibini tercih eden milli futbolcu, kelimenin tam anlamıyla hayal kırıklığı yaşadı.

AVRUPA MACERASI ERKEN SONA ERDİ

Devler Ligi H Grubu'nda kendi evinde Ajax'a da 2-0 boyun eğen Lille, 1 puanla son sırada kalınca Yusuf Yazıcı'nın Avrupa macerası erken sona erdi. Yusuf'un ve takımının başarısız performansı, sosyal medyada da birçok yorumu beraberinde getirdi.

Yusuf Yazıcı'dan hayal kırıklığı yaratan performans!

Yusuf Yazıcı'dan hayal kırıklığı yaratan performans!

Yusuf Yazıcı'dan hayal kırıklığı yaratan performans!

(Skorer)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Yusuf Yazıcı Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500

Yorumlar (28)

düşünen insan:

bir trabzonlunun dönüp dolaşıp döneceği yer BEŞİKTAŞ tır

8
9
yanıtYanıtla
EMİCEM HOSPİTAL:

O eskidendi şimdi Yusufun transfer parası Beşiktaşın onbirini satın alır.

yanıt6
yanıt3
SEMT-İ SAKARYA:

FRANSIZCA ÖĞRENMEYE ÇALIŞACAĞINA TOP OYNAMAYI ÖĞREN AVRUPADA YUSUUUFFF. .

11
4
yanıtYanıtla
Serkan B.:

vasat futbolcu cünkü. hic bir zaman yildiz olamaz. o yetenek yok.

5
8
yanıtYanıtla
EMİCEM HOSPİTAL:

Sen Fenevlisin

yanıt3
yanıt5
olamaz derken !!:

o yıldız olduğu için 21 yaşında fransaya gitti beynin fikrin var ama aklın yok yeğen

yanıt1
yanıt3
Memleketim:

Onlar doruyu görür elestirir bizler sisirdikce sisiririz.

8
0
yanıtYanıtla
ANTİ TERİM:

bence yusuftaki en büyük sorun özgüven eksikliği çalım atma pas verme sut çekme gibi bütün özelliklere sahip sadece özgüven ve zamana ihtiyacı var

8
0
yanıtYanıtla
YANLIŞ HESAP:

Bir Türk futbolcumuz avrupa liglerinde de oynasa iyi veya kötü olsa dahi böyle bir haber yayınlamanız doğru değil böyle haber yapılınca Türk futboluna ne katkınız oluyor anlamadım. .

6
2
yanıtYanıtla
Kara kartal:

Habercilik yarar gözetmez.Bir olayı yayma amacı güder.

yanıt5
yanıt3
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title