Haberler

    Açılış maçı İtalya'yla! İşte A Milli Takımımızın fikstürü

    Güncelleme:

    Türkiye, şampiyonanın açılış maçında İtalya ile Roma Olimpiyat Stadı'nda 12 Haziran'da karşı karşıya gelecek.Türkiye, maçlarını İtalya'nın başkenti Roma ve Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de oynayacak.

    Şampiyona tarihinde ilk kez 12 ülkenin ev sahipliği yapacağı, 12 Haziran-12 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın kura çekimi yapıldı. Şampiyonanın açılış maçı A Grubu'nda ev sahibi ülkelerden İtalya ile A Milli Futbol Takımı arasında oynanacak. İtalya, açılış karşılaşmasında 12 Haziran Cuma günü Roma Olimpiyat Stadı'nda Türkiye'yi ağırlayacak. Türkiye, grupta ikinci maçını 17 Haziran Çarşamba günü İsviçre ve üçüncü maçını 21 Haziran Pazar günü Galler ile Bakü'de oynayacak.

    İşte Milli Takım'ın maç takvimi

    12 Haziran / Roma: İtalya - Türkiye

    17 Haziran / Bakü: Türkiye - Galler

    21 Haziran / Bakü: İsviçre - Türkiye

    SON 4 BİLET MART'TA BELLİ OLACAK

    2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki yenilikler, Uluslar Ligi'nin de önemini artırmıştı. EURO 2020 Play-Offları'nda son 4 biletin sahibi, Uluslar Ligi'ndeki A, B, C ve D gruplarında 4'er takımın tek maç üzerinden yarı final ve final oynamasıyla belli olacak.

    Yarı finaller 26 Mart 2020'de, finaller de 31 Mart 2020'da yapılacak. Seribaşı takımların ev sahibi avantajıyla çıkacağı yarı finallerde A ve C gruplarında 2. yarı finali (YF2), B ve D gruplarında ise 1. yarı finali (YF1) kazananlar grup finali maçında ev sahibi olacak. Bunun sonucunda da 4 takım, adını yaz ayında gerçekleşecek turnuvaya yazdırmayı başaracak.

    EURO 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

    EURO 2020 finalleri, 12 Haziran'da İtalya'da start alacak. A Grubu'ndaki açılış maçına ev sahipliği yapacak Roma Olimpiyat Stadı'nda başlayacak finaller, İngiltere'nin Başkent'i Londra'daki Wembley Stadı'nda 12 Temmuz'da oynanacak final maçıyla sona erecek. Ayrıca 90 bin kişilik Wembley Stadı'nda yarı final karşılaşmaları da düzenlenecek.

    TARİHTE İLK KEZ 12 ÜLKEDE DÜZENLENECEK

    Avrupa Şampiyonası organizasyonunun 60. yıl dönümüne denk gelmesi dolayısıyla EURO 2020, tarihte ilk kez 12 ülkede düzenlenecek.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Türkiye İtalya Roma Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
    500

    Yorumlar (5)

    fenerlibahçeli34:

    İtalyanlar bütün büyük turnuvalara daima ''kötü'' başlarlar. Sonradan toparlanıp Şampiyon bile olmuşlardır. Bence ilk maçın İtalya ile olması çok iyi. göreceksiniz yenilmeyeceğiz üstelik Galler ve İsviçreyi de yeneceğiz. (Gareth Bale''e dikkat tabi)

    6
    1
    yanıtYanıtla
    Millitakım:

    İlk maçta yol verirler türkiyeye

    1
    2
    yanıtYanıtla
    düşünen insan:

    sırf TÜRKİYE ye euro 2020 yi vermemek için saçma sapan bir format getirdiler. . . 2016 yı platininin ali cengiz oyunuyla 1 oy farkla fransaya verdiler. 2024 dü de bilerek vermediler. 2028 e ne bahane bulacaklar bakalım. . .

    3
    0
    yanıtYanıtla
    TÜRK KÜRT KARDEŞTİR:

    Tarihimizde İtalya''yı hiç yenememişiz, bir de kendi sahalarındalar. . . Fark yemeyelim de.

    0
    3
    yanıtYanıtla
    Gruptan cikariz:

    Italya ile berebere biter,galer I yeneriz ama isvecre ile cok zor mac bizi bekliyor ama 1 puan alirsak grub tan cikariz

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title