Haberler

Kar yağınca kış cenneti Erzurum'da kartpostallık görüntüler oluştu

Güncelleme:

Parktan genel görüntü Parktaki hayvanlardan görüntü Bitki ve ağaçlardan görüntü Çocukların parkta gezmesi Kış cenneti Erzurum'da karla gelen doyumsuz tabiat güzelliği Türkiye'nin en fazla kar yağışının yaşandığı illerden Erzurum'da karın günlük yaşamı etkilemesinin yanında tabiatı...

Parktan genel görüntü

Parktaki hayvanlardan görüntü

Bitki ve ağaçlardan görüntü

Çocukların parkta gezmesi

Kış cenneti Erzurum'da karla gelen doyumsuz tabiat güzelliği

Türkiye'nin en fazla kar yağışının yaşandığı illerden Erzurum'da karın günlük yaşamı etkilemesinin yanında tabiatı doyumsuz güzelliğe bürüdü

ERZURUM - Türkiye'nin en fazla kar yağışının yaşandığı illerden Erzurum'da, günlük yaşamı çileye dönüştüren kar yağışı tabiatta karpostallık görüntüler oluşturdu.

Gece saatlerinde başlayan ve sabah saatlerinde etkisini arttıran kar yağışı, kentteki yaşamı olumsuz etkiledi.

Yağış nedeniyle vatandaş ve sürücülerin ilerlemekte güçlük çektiği kentte, kar yağışı bir taraftan çile yaşatırken diğer taraftan da tabiatı beyaza bürüyerek görsel şölen sundu.

Yağışla beyaza bürünen ve ağaç, çalı ile çiçeğin oluşturduğu ortalama 150 bitki çeşidinin yer aldığı Yakutiye ilçesindeki Atatürk Üniversitesi Ata Botanik Park, kar yağışıyla tabiat ayrı bir güzelliğe büründü.

Bitkilerin kahverengi, yeşil, sarı ve turkuaz renklerinin beyazla buluştuğu parkta, muhteşem ve doyumsuz manzaralara sahne oldu.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Türkiye Erzurum Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title