Haberler

    Belhanda'nın bileti kesildi!

    Güncelleme:

    Galatasaray'da Belhanda dönemi sona eriyor. Son dönemde taraftarla gerginlik yaşayan Belhanda, menajerine gelecek teklifleri değerlendirmesi yönünde talimat verdi.

    Galatasaray ile Younes Belhanda'nın yolları artık ayrılma noktasına geldi. Son dönemde taraftarların tepkisine maruz kalan, tribünlere 'silah' hareketi yaparak bu tepkilerin desibelini artıran Faslı futbolcu büyük bir sürpriz olmazsa ocak ayında takımdan ayrılacak.

    Yıldız oyuncunun özellikle Türk Telekom Stadyumu'nda gördüğü tepkiler sonrasında ayrılık fikrini ciddi şekilde gündemine aldığı ifade edildi. Faslı oyuncunun son 1.5 aylık süreçte motivasyonunun düştüğü, teknik direktör Fatih Terim'in büyük çabaları sonrasında maçlara çıktığı belirtildi.

    TERİM'İN ÇABALARIYLA OYNADI

    Belhanda'nın tepkiler nedeniyle oynamaya sıcak bakmadığı ancak sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı nedeniyle Fatih Terim'in çabaları ile istemeyerek de olsa çıkıp oynadığı kaydedildi. Bununla beraber Belhanda menajeri ile görüşerek "Ara transferde teklifleri değerlendirelim" talimatı verdi. Kulüp de Belhanda'nın ayrılmasına sıcak bakıyor. Son iki maçta çok kötü oynayan, önemli fırsatlardan faydalanamayan Belhanda hem Fatih Terim hem de yönetim nezdinde kredisini tüketmiş durumda.

    SATILIRSA YERİNE TRANSFER YAPILACAK

    Yaşanan bu süreç sonrasında artık Galatasaraylı yöneticiler Belhanda'nın mental olarak takıma katkı verecek durumda olmadığı görüşünde birleşti. Geçen sezon ocak ayında El İttihad'ın teklifini kabul eden ancak son anda teknik heyetin isteği ile G. Saray'da kalan Belhanda'ya talip çıkan kulüplere gereken kolaylığın sağlanmasına karar verildi. Tecrübeli oyuncu satılırsa ara transferde yerine bir ofansif orta saha oyuncusu alınacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Fatih Terim Saray Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500

    Yorumlar (11)

    DERBEDER CİMBOMLU:

    ÇOK ŞÜKÜR GİDİYOR.

    12
    2
    yanıtYanıtla
    analizör:

    boş adam, faydası olmadı. bundan sonra gittiği yerde de bir halt yapamaz.

    12
    0
    yanıtYanıtla
    GADDAR:

    NE OLUR GİTME BÜYÜK YILDIZ. . . FATİH HOCAMIZIN SENDEN BEKLENTİSİ ÇOK BÜYÜK !!!

    2
    6
    yanıtYanıtla
    havlucu fikret:

    buraya yazıyorum bitik arda bile bunun pozusyonunda 10 basar

    5
    2
    yanıtYanıtla
    Cimbom:

    Zor gider bence öyle kolay kurtulus olmaz bundan

    4
    1
    yanıtYanıtla
    Eksi enflasyon yersen:

    Uzun zamandır GS da adam gibi futbolcu transferi yapılamıyor.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Ali yilmaz:

    La gitmez bosuna cene yormayin kim bunu Alip senede eline 3.5 verir cennet gibi ülkede yasatir

    2
    1
    yanıtYanıtla
    11212:

    Defol git.

    2
    0
    yanıtYanıtla
    fenerlibahçeli34:

    Biletçiler iş başında. .

    1
    1
    yanıtYanıtla
    ALİ AGA:

    Nere gidiyorsun sen falcaoya 5 basarsın o takımda ise sen başımızın tacısın gitme sakın

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title