Haberler

Erdemli'de 'Engelsiz Park' hizmete girdi

Güncelleme:

Erdemli Belediyesi tarafından yaptırılan 'Engelsiz Park', törenle hizmete girdi.

Alata Mahallesi'nde Alata çayı kenarında yaklaşık 3 bin metrekare alan üzerinde kurulan Engelsiz Parkın açılışı, engellilerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Erdemli Kaymakamı Avni Kula, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Açıkyörük, Emniyet Müdürü Ahmet Şahingözlü, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Erhan Erdoğan ile protokol üyelerinin katılımıyla gerçekleşen açılışta, eğlence ve motivasyon amaçlı bir dizi etkinlik yapıldı.

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, engellilere ve ailelerine müjde vererek, açılışı yapılan parkın yanı sıra önümüzdeki zaman diliminde engellilere her türlü kolaylığı sağlayacak bir binayı ilçeye kazandırmayı planladıklarını söyledi.

Engelli vatandaşların üretime katılmaları için belediye olarak çeşitli projeler yaptıklarını belirten Tollu, "Onlara her türlü desteği veriyoruz. Bugünkü etkinliklerimiz ise onları mutlu etmek adına son derece isabetli oldu. Özel kardeşlerimizin mutlu ve huzurlu bir ortamda zaman geçirmeleri için şuan içerisinde bulunduğumuz bu engelsiz parkımızı inşa ettik. Parkımızda özel kardeşlerimiz için engelsiz oyun aletleri ile engelsiz spor aletleri ve diğer sosyal donatı alanlarının yanı sıra yeşil ve dinlenme alanları oluşturduk. Engelli kardeşlerimiz şuan dernek çatısı altındalar ama biz, bu çatıyı güçlendirmek için onlara bir de bina kazandıracağız. Özel gençlerimizin de orada güzel zaman geçirmelerini sağlayacağız. Onların spor yapmalarına öncülük etmeye devam edeceğiz" dedi.

Engelli vatandaşlar ve aileleri, gün boyu süren etkinliklerde müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi, aktivitelerle de unutamayacakları bir gün yaşadı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Erdemli Belediyesi Mükerrem Tollu Erdemli Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title