Haberler

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

Güncelleme:

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında Galatasaray, kendi sahasında TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Tuzlaspor'a 2-0 mağlup oldu. Deplasman ekibine galibiyeti getiren golleri 53. dakikada Sadık Baş ve 90. dakikada Umut Sönmez kaydetti.

88. dakikada Tuzlaspor'dan Muhammed Akarslan ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.Bu müsabakanın rövanşı 17 Aralık Salı günü Tuzlaspor'un ev sahipliğinde oynanacak.

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

Mücadelenin son anlarında Fatih Terim, oyuncularına çok sinirlendi. Özellikle 2. golün gelmesinin ardından Terim, yerinden kalkarak oyuncularına bağırdı. Terim, maçın hakemi Volkan Bayarslan'ın kararlarına da tepki gösterdi.

Fatih Terim yedek kulübesinde çılgına döndü!

"BUGÜN ÇOK KÖTÜ OYNADIK"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Terim, Tuzlaspor'un iyi mücadele ettiğini belirterek, "Tuzlaspor'u tebrik ediyorum. Bugün kötü oynadık. Bizden daha çok koştular, uğraştılar, didindiler. 2-0 öne geçtiler ve bitirdiler. Canıgönülden tebrik ederim." dedi.

"BANA 'HOCAM BU FORMAYI NİYE VERDİN' DİYEN VARDI"

Tecrübeli teknik adam, maçta görev verdiği bazı futbolcuların beklentilerini karşılayamadığını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız keşke şanslarını değerlendirselerdi. Özellikle 5-6 kişi. Galatasaray eğer Tuzlaspor ya da bir başkasına mağlup olmuşsa bunun bahanesi olmaz. Forma verdiğim futbolcuların bu formayı çıkarmamalarını isterdim. Onun en iyisi bana göre, en genç olan Emin Bayram'dı. Bugün çok fazla pozisyon da bulmadık. Konuşacak çok fazla şeyimiz de yok. Bugün sahada neredeyse 'Hocam bu formayı niye verdin.' diyecek bazı oyuncular vardı."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Volkan Bayarslan Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

mal müdürü:

yenince mahareti kendinden bil, yenilince hakemdi futbolcuydu agzını burnunu büke büke şaplata şaplata

42
4
yanıtYanıtla
xxx:

haklisin, birde sikeci diye yazdim, yine GS, cikti ne ilginc deyilmi???

yanıt9
yanıt4
Ağrılı:

Senin her yenilgiden sonra hakemlere sallamaktan başka bi maharetin varmı,O itici hareketlerinle hakemleri baskı altına almak istiyorsun ama nafile..gerçekten canım türk futbolu senden ve o gereksiz egondan bıktı artık..

36
5
yanıtYanıtla
ÇAKMA imPARAtor:

Birilerine kabahat bulmasan şaşardım zaten ya futbolcuyu ya hakemi şuçlarsın birgünde kendinle yüşleş ama nerde o yürek artık sen ve seningibilerin misyonu çoktan doldu havaynan cıvaynan bir yere kadar

30
3
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Neye çılgına dönüyonki sende taraftarı çıldırtıyon

25
4
yanıtYanıtla
fenerli:

Fatih Terim m adamdır kimse aksini iddia edemez. . . Ve sonuna kadar haklı kırmısı kart neden o kadar geç çıktı daha erken bir bahane bulup atabilirdi , sahada kaç tane sarı kırmısı lı cenaze vardı hakem sadece 8 dk. uzatma veriyor. Say say bitmez o yüzden Terim e kızmayın beyler.

5
16
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Kim ne derse desin arkadaş, helal olsun şu paratöre, conconları iyi kandırıyo. bulmuş 15 - 20 milyon yarım akıllı conconları takılıyo işte...

12
3
yanıtYanıtla
KARTAL YUVASI:

GAYSARAY TARAFTARI ŞİMDİ GÜYA TERİME KIZIYO YA, ADAM GİDER TAKIMDAN 6 AY SONRADA BASINDAKİ TERİMİSTLER BAŞLARLAR SENSİZ OLMUYOR imPARAtor DİYE TERİM PROPAGANDASI YAPMAYA VE EN KÖMİĞİDE BUNU GAYSARAY TARAFTARLARINA BİR GÜZEL YEDİRİRLER.

10
1
yanıtYanıtla
turhan:

fatih terim bence ülkede futboldan elini çek

6
4
yanıtYanıtla
MEMET33:

ÇILGINA DÖNECEK OLAN SEN DEĞİLSİN Kİ HOCA! O TAKIM SENİN ESERİN. BIRAK ÇEK GİT ARTIK YAHU, YAŞLANDIN KABUL ET. . . SORARIM TÜM GALATASARAYLILARA; 7 MAÇTA 21 PUAN TOPLAYIP ARTI 13 AVERAJ YAPAN VE 2 BÜYÜK MAÇIN BİRİNİ BERABERE BİTİRİP DİĞERİNDE YENİLEREK YANİ 15 MAÇTA 5 PUAN KAYBEDEB ''TUDORUN'' SUÇIU NEYDİ. BU ADAMIN KREDİSİ TAKIM KÜMEYE DÜŞÜNCEMİ BİTECEK.

9
1
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title