Haberler

Sosyal medyada Fatih Terim tepkisi! "İstifa etsin"

Güncelleme:

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, sarı-kırmızılı taraftarların hedefinde. Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor'a 2-0 kaybeden Galatasaray'da Fatih Terim için bazı taraftarlar istifa çağrısı yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk maçında Galatasaray sahasında Tuzlaspor'a 2-0 mağlup olarak beklemediği bir sonuç aldı. Sarı-kırmızılı takımda teknik direktör Fatih Terim, Tuzlaspor maçında sahaya çıkardığı ilk 11 ve yaptığı değişikliklerle eleştirilerin odağı oldu.

Sosyal medya kullanıcıları, Fatih Terim'in son dönemdeki performansı nedeniyle istifa etmesi gerektiğini savunurken, bir kısım kullancı ise Terim'i savunarak tecrübeli hocaya destek verdi.

Fatih Terim'le ilgili sosyal medyada paylaşılan yorumların bazıları şu şekilde;

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Kupası Fatih Terim Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi
500

Yorumlar (71)

PORTOSS:

bir günde kral olmadı bir günde tahtan indirmeyız

17
33
yanıtYanıtla
BEN FATİH TERİM HEPİNİZİ SEVERİM:

aferin sana bana para lazım taraftarları örgütleyelimde bilet, forma, taraftar saati kanal abonelikleri para yağdıralım hadi be anam iş başına çıkarın paraları geçin sıraya hadi bakalım ne kadar sevdiğinizi gösterin :)))

yanıt5
yanıt0
şahin06:

noldu biladerlerim hani imparatordu kraldı

38
7
yanıtYanıtla
ANTİ GS:

O öyle degil işte onun aslı bu imPARAtor karallığına gelince mafya vari tavırlarından kavgacı ve küfürbazlığın kralıda onda ama gs yakışıyor hatta geleceğin gs başkanıda olur gerçi şu an bile başkan gibi davranıyor onun lafının üstüne laf konuşabilen varmı

yanıt26
yanıt6
ah ahhh:

biz dedik bu kebapçı dan bir halt olmaz. Tudorun mirasını yedi ADAM ettiniz bunu Kavun kapıdan bunu . bu adam futboldan anlamıyor anlamıyorrrrr

24
6
yanıtYanıtla
ON:

NASIL İYİ GÜNLER DE YANINDAYSAK BU KÖTÜ SÜREÇTE DE YANINDAYIZ İMPARATOR YETERKİ SEN GALATASARAYI BIRAKMA

5
15
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

TERİM NE YAPSIN OYUNCU OYNAMASSA TERİM VARSA CİMBOM VARDIR.

3
17
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Galatasaray Terimden de önce vardı, sonra da olacaktır. İnsanlar geçici kurumlar kalıcıdır. Bu bütün kulüpler için geçerli. Nasıl bir mantık bu.

yanıt19
yanıt0
gsli:

taze kan lazım bülent korkmaz yada okan buruk terim çöplerinide alsın gitsin

14
3
yanıtYanıtla
DERBEDER CİMBOMLU:

İSTİFA EDİNCE BU SEFERDE GERİ GELSİN DİYE AĞLIYORUZ.

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title