Haberler

Arda Turan, Galatasaray'da oynamak için can atıyor!

Güncelleme:

Medipol Başakşehir forması giyen Arda Turan'ın, Galatasaray'ın teklif yapması halinde boş sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu ifade edildi.

Galatasaray-Medipol Başakşehir maçı öncesi Arda Turan, Fatih Terim'in yanına eski hocasına sarılarak elini öptü ve aradaki buzlar eridi. Bu görüntüden sonra Arda'nın Ocak'ta Galatasaray'a dönme olasılığı günden güne konuşmaya devam ediyor. Sarı kırmızılı takımda Muslera dışında aidiyet duygusu güçlü olan futbolcunun kadroda kalmaması da artık kulüp içinde zaaf yaratan nokta olarak teşhis edildi. Teknik Direktör Fatih Terim'in onayı ve talebi halinde ise ocak ayında Arda Turan için düğmeye basılacak.

ARDA DÜNDEN RAZI

Şu ana kadar Arda Turan'a, Galatasaray kulübünden bir teklif ya da girişim bulunmazken sarı kırmızılı takımın eski kaptanının dönmek istediği öğrenildi. Galatasaray'ın teklif yapması halinde Arda Turan'ın boş sözleşmeye imza atmaya hazır olduğu öğrenildi.

(Futbol Arena)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fatih Terim Başakşehir Arda Turan Haberler

500

Yorumlar (28)

Lion:

Allah yazdıysa bozsun

13
50
yanıtYanıtla
ASLANSARAY:

Allah yazdiysa bozsun.

19
38
yanıtYanıtla
Keşke gelse süper olur:

Gerçekçi olalım şuan GS da arda kalitesinde kaç futbolcu var yeter ki geçmişte yapılan hataları tekrar yapmaya kalkmasın..

39
7
yanıtYanıtla
cimbom:

Arda hem hocayı hem biz GS lıları hem futboseverleri bir çok insanı üzdü. fatih hoca affetse biz gönlümüze bassak ne farkedecek. Emreyle volkandan farklı görmediğimiz. (Saha dışında onlardan çok daha kötü olan) bir adama nasıl tekrar ısınacağız.

yanıt7
yanıt7
....:

Burak, Arda, Selçuk, Terim, Babel, Emre , Mesut, Emre Mor, Caner, Hasan Şaş, Volkan v. s bak bunların hepsi aynı kumaş bunlar Türk futbolunun son yıllardaki yüz karaları bu arkadaşlar düzelmez. Bu arkadaşlar vizyonunu kaybetmiştir futbolda bu kaybedildi mi tekrar kazanılmıyor.

yanıt3
yanıt2
Adınızı Yazın:

Bir sen eksiktin.

6
34
yanıtYanıtla
vatandaş:

bir galatasaraylı olarak çok istiyorum ardanın gelmesini hemde çok

27
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Arda kurtarır gsyi

12
13
yanıtYanıtla
Andırınlı:

Hagi de geldiğinde neydi sonra star oldu, Arda Turan GS da yeniden star olur. Biz Arda ya güveniyoruz.

13
8
yanıtYanıtla
...:

hep sizin gibiler yüzünden oluyor ne oluyorsa nasıl bir kafa anlamıyorum sen ardanın son maçını izledin mi yada Hagi top oynarken yaşın tutuyor muydu maç seyretmeye sen Galatasaraylı değilsin bu kuşların yeni taktiği bizden gibi görünüp bizi zehirlemek.

yanıt1
yanıt4
Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title