Haberler

Ceren Özdemir'in ismi Beyoğlu'nda parka verildi

Güncelleme:

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bıçaklı saldırı sonucu öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ismi, Beyoğlu'nda bir parka verildi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde bıçaklı saldırı sonucu öldürülen üniversite öğrencisi Ceren Özdemir'in ismi, Beyoğlu'nda bir parka verildi.

Beyoğlu Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Mahalle Bahçeleri" projesi kapsamında, Kaptanpaşa Mahallesi'nde park açıldı.

Açılışta konuşan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, ilçe tarihi bir yer olduğu için park sayısının az olduğunu söyledi.

Seçim döneminde çocuklara ve gençlere park sözü verdiklerini hatırlatan Yıldız, "Buraları çocuklar için oyun parkı ve yeşil alan haline getireceğiz. Bugün ilkini açtık. Beyoğlu'nun 39 noktasında yerlerimizi tespit ettik. Mülkiyetinin tespitleriyle beraber 5 noktada bu tür oyun alanlarımız, mahalle bahçelerimiz var. Amacımız çocuklarımız mahalleden kopmadan, okul çıkışlarında ve hafta sonlarında gelip burada basketbol, voleybol oynasınlar." dedi.

Yıldız, parka, Ordu'da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Ceren Özdemir'in isminin verildiğini belirterek, şöyle devam etti:

"Ceren Özdemir kızımız vahşice katledildi. Bugün de onu doğum günü. Biz de Beyoğlu'nda adının yaşaması için bugün açılışını yaptığımız mahalle bahçesine Ceren Özdemir'in ismini verdik. Her şey çocuklarımız için. Onların daha çok toprakla ve oyunla meşgul olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz."

Açılışın ardından Ceren Özdemir Mahalle Bahçesi'ni gezen Başkan Yıldız, gençlerle basketbol oynadı.

Törene AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş'un yanı sıra çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ceren Özdemir Beyoğlu Ordu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu? Gönül Dağı setinde taciz mi yaşandı? İki kadın arasında taciz şoku! Davada ne karar çıktı? Survivor yeni bölüm tanıtımı yayınlandı mı? Mavi takıma hangi yarışmacı geçecek? Arka Sokaklar'ın Mesut Komiser'i yeniden dizide! ŞEVKET ÇORUH Arka Sokaklar'a döndü mü? FRAGMAN CANLI İZLE Mehmet Tolga Akalın kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Mehmet Tolga Akalın kaç yaşında, nereli? Mehmet Tolga Akalın biyografisi! Ateş Kuşları dizisi final mi yapıyor? Ateş Kuşları dizisi bitiyor mu? SURVİVOR BERNA KİMDİR? Berna Canbeldek kaç yaşında, nereli, elendi mi? Nisan ayı faiz kararı açıklandı mı? 25 Nisan Merkez Bankası faiz kararı ne olacak? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 25 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Merkez Bankası faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı yüzde kaç? Ekonomistler ne diyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Merkez Bankası faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak? TCMB faiz kararı ne olacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title