Haberler

PSG'den Galatasaray maçı öncesi skandal bilet uygulaması

Güncelleme:

Şampiyonlar Ligi'nde 11 Aralık Çarşamba günü Galatasaray'ı konuk edecek olan PSG, mücadele öncesi skandal bir uygulamada bulundu. Bir taraftar, PSG'nin Türk olduğu için kendisine bilet satmadığını söyledi.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde 11 Aralık Çarşamba günü oynayacağı PSG maçı öncesinde Fransızlar, bilet konusunda ayak oyunlarına başvuruyor.

Le Parisien gazetesinin haberine göre PSG 18 yıl önce 2001'de yine Parc des Princes'te oynanan maçta çıkan kavgalar nedeniyle Türk taraftarlara bilet vermekte zorluk çıkarıyor. Gazeteye konuşan Türk taraftarlar, "Önceden bilet istediğimde PSG hemen satıyordu. Şimdi ismim Türk diye vermiyorlar. Böyle rezalet olmaz" diye tepki gösterdiler.

Ayrıca bir Türk taraftarın da kombinesi iptal edildi.

PSG, Galatasaray taraftarına ayrılan 2 bin 300 koltuğun misafir tribünle temas yaşanmaması için 500'ünün boş bırakılacağını açıkladı. Bunun da gerekçesi; 'Fransız taraftarların misafir tribünle temas yaşamaması' olarak gösterildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Çarşamba Aralık Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

ADSIZ CENGO:

bence gitmeyelim bizi direk 3-0 mağlup saysınlar en azından daha fazla rezil olmamış oluruz

4
3
yanıtYanıtla
Tarkan Madrid:

Yine müzik yine dans..avrupalı fadime ye iyi kıvırmalar :))) salatayı tuzluyarak yer bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Mehmet:

Yalanin daniskasi

1
0
yanıtYanıtla
murat:

Bu Haberle İlgili Yorumunuzu YazınADAM SAHA VE SEYİRCİ AANTAJINI KULLANMAK İSTİYOR DİKKAT ETMEZLERSE STADIN YARISINDAN ÇOGU GS Lİ TARAFTARLARCA DOLDURULUR NEDEN SKANDKL OLSUN ANLAMADIM

0
1
yanıtYanıtla
Kenan:

SEN AVRUPA MAÇLARINI HİÇ İZLEMEMİŞSİN BÜTÜN MAÇLAR FUL ÇEKİYOR

yanıt0
yanıt0
Abdullah:

İnşallah 5 yer Galatasaray

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title