Haberler

Cami tuvaletinde intihar girişiminde bulunan adam ağır yaralandı

Güncelleme:

İstanbul Beyoğlu'nda henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi, cami tuvaletinde intihar girişiminde bulundu. Tuvaletin kapısı kırılarak çıkarılan kişi, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İstanbul Beyoğlu'nda bulunan Haşimi Emir Osman Camii'nde, 14.50 sıralarında silah sesi duyuldu. İkindi namazı için camiye gelen vatandaşlar, sesin geldiği cami tuvaletine yöneldi. Kapının kilitli olduğunu gören vatandaşlar, durumu emniyet güçlerine haber verdi.

POLİSLER KAPIYI KIRDI

Vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Polis, tuvalet kapısını kırarak içeri girdiğinde bir kişinin kendini tabancayla vurmuş olduğunu gördü. Ağzına dayadığı tabancayı ateşleyerek intihar girişiminde bulunduğu tespit edilen 30-35 yaşlarındaki kişi, sağlık görevlilerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından ambulansla Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Cami tuvaletinde intihar girişiminde bulunan genç ağır yaralandı

"PATLAMA SESİ GELDİ, HEMEN ÇIKTIM"

Olay esnasında tuvalette olan Yusuf Temir, "Ben yan taraftaki tuvaletteydim. Patlama sesi geldi ve hemen çıktım. Adamı görmedim, tuvaletimi yapıyordum. Silah sesi mi bilmiyorum ama ses duyunca kalkıp çıktım. Lavaboda duran adama 'Tuvaletten ses geldi galiba' dedim. O da 'Çocuklar bir şey patlattı galiba' dedi" ifadelerini kullandı.

Cami tuvaletinde intihar girişiminde bulunan adam ağır yaralandı

Üzerinde kimliği çıkmayan kişinin sağlık durumunun ağır olduğu bildirilirken, olaya ilişkin geniş çapta soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (8)

ülkem:

Türk insanı yavaş yavaş ölüyor , iktidar neyapıyor :( yandaş gör bunları

12
5
yanıtYanıtla
Mel:

Ne yapsınlar çare yok çare kimin umurunda . Saldık çayıra mevlam kayıra .

yanıt3
yanıt1
Vatandaş:

Yandaş kendi derdinde!

yanıt3
yanıt1
Mel:

Ne yapmalarını istersiniz . Çare yok çare umurlarındamı sanki , Saldık çayıra mevlam kayıra .

yanıt2
yanıt2
yurdum insanı:

Bu intiharlara acilen el atılması lazım. . . Bu tür olayların son bulması lazım.

0
3
yanıtYanıtla
USTURA:

NEOACAK HAK EDENLER ÇALIŞMAYACAK HAK ETMEYENLER İŞE GİRECEK HAK EDEN MUPTEZEL OLACAK SENDE VARDA BENDE YOK DİYE 3 YIL BİLEMEDİN 5 YILDA SENİN GEMİ YÜRÜYOR BENİM GEMİ NEDEN YÜRÜMÜYOR DİYE MİLLET BİR BİRİNİ YİYECEK

2
1
yanıtYanıtla
Seyit yıldız:

Ülkem sen ne içtin ihtidarla ne alakası var sen Türkiye cumhuriyeti devletine karşı duran pkk ve diyer illegal örgütler gibi porokonto yapmaya çalışıyon o yapmış olduğun eskilerde geçerliydi amma yıl 2019 , 2020 yılına gidiyoruz

0
2
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

HEHHE. . . ALIŞTIK HEPSİNE ALIŞTIK VALLA. YESS

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title