Haberler

Aytemiz Alanyaspor maçından notlar

Terim'den tek değişiklik

Falcao 67 gün sonra kulübede

Şener geri döndü, Babel ve Feghouli yok

Özgür KABAN / - Süper Lig'in 14'üncü haftasında Galatasaray, evinde Aytemiz Alanyaspor'u konuk etti. Türk Telekom Stadyumu'nda saat 20.00'de başlayan mücadeleyi hakem Halil Umut Meler yönetti. Meler'in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Cevdet Kömürcüoğlu üstlendi.

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor karşısında sahaya; Muslera, Mariano, Donk, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Seri, Lemina, Ömer Bayram, Belhanda ve Adem 11'i ile çıktı. Aytemiz Alanyaspor'da Erol Bulut ise zorlu maçta; Marafona, Nsakala, Welinton, Caulker, Baiano, Ceyhun, Siopis, Fernandes, Efecan ve Bammou 11'ine şans verdi.

TERİM'DEN TEK DEĞİŞİKLİK

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Aytemiz Alanyaspor karşısında ilk 11'de geçen hafta oynanan Trabzonspor maçı kadrosundan tek değişikliğe gitti. Terim, Trabzonspor karşısında ilk 11'de görev verdiği Sofiane Feghouli'yi sakatlığı nedeniyle maç kadrosuna almadı ve Cezayirli oyuncunun yerine Jean Michael Seri'yi sahaya sürdü.

FALCAO 67 GÜN SONRA KADRODA

Galatasaray'ın yaz transfer döneminde büyük umutlarla Fransa'nın Monaco takımından kadrosuna kattığı ve sakatlığı nedeniyle 2 aydır sahalardan uzak kalan Radamel Falcao, 67 gün sonra maça yedek soyundu. Kolombiyalı yıldız aşil tendonundaki ağrılar nedeniyle yaklaşık 67 gündür sarı kırmızı formadan uzak kalmıştı. 33 yaşındaki golcü oyuncu son olarak 1 Ekim'de oynanan UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 2'nci maçında Galatasaray'ın Paris Saint-Germain'i konuk ettiği müsabakada 90 dakika sahada kalmıştı

ŞENER GERİ DÖNDÜ, BABEL VE FEGHOULI YOK

Galatasaray'da Ryan Babel ve Sofiane Feghouli sakatlıkları nedeniyle maç kadrosunda yer almazken, yaklaşık 35 gündür sahalardan uzak kalan Şener Özbayraklı sakatlığını atlatarak Aytemiz Alanyaspor maçının kadrosunda yerini aldı.

TARAFTARLARIN İLGİSİ AZ

Galatasaray'ın Aytemiz Alanyaspor'u konuk ettiği mücadelede sarı kırmızılı taraftarlar maça beklenen ilgiyi göstermedi. Türk Telekom Stadyumu'nun koltuklarında yer yer boşluklar göze çarptı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title