Haberler

Adem Büyük Alanyaspor maçında sakatlandı

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 yenerek 3 puana uzanan Galatasaray'a Adem Büyük'ten kötü haber geldi. Maçın 75. dakikasında sakatlanan Adem Büyük, mücadeleye devam edemedi.

Sakatlıklarla boğuşan Galatsaray Alanyaspor maçında kötü bir haberle daha karşılaştı.

Fatih Terim'in forvet olarak sahaya sürdüğü deneyimli oyuncu Adem Büyük 75. dakikada sakatlandı. Yapılan müdahalelerin ardından oyuna devam edemiyeceğini belirten Büyük, yerini Radamel Falcao'ya bıraktı.

FORVETLERİN BİRİ DÖNÜYOR, DİĞERİ SAKATLANIYOR

Bu sezon forvet bölgesinde büyük sıkıntı yaşayan Galatasaray, Adem Büyük'ten önce Andone, Ryan Babel ve Falcao'nun sakatlıklarıyla zor zamanlar yaşamış, Falcao iyileşmesine rağmen Andone ve Ryan Babel'den yoksun kalmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Adem Büyük Haberler

500

Yorumlar (8)

kebapçı selo:

Cinconun geçmişden bugüne kadar bakın inceleyin nerde edepsiz, nerde spor ahlakından nasibini almamış çirkef futbolcular varsa hepsi cinconun tezğahına uğramıştır buda onlardan biri gerçi başları bozuk zımparator ve ekibi, adananın fellahları.

3
5
yanıtYanıtla
KEBAPÇILAR DERNEĞİ:

BİZDEN İZİN ALDIN MI?

yanıt2
yanıt1
1905:

Galatasaray Teknik Heyeti Derhal Kovulmali Bu Ne ya Fatih Hoca Hasan Sas Ümit Davala, Hepsi Yag Tulumu Bu Antürenör Bozuntularin Calistirdigi Oyunculari Görüyorsunuz Biri Sakatliktan Geliyor Digeri Sakatlaniyor Hepsi Kovulmali Ve Secim Olmali Bu Rezillige Bir Son Verin Artik GS Kulübü Acilen Secime Gitmeli.

3
4
yanıtYanıtla
ULTRASLAN 45:

senin fenerbahçeli olduğun o kadar belli oluyor ki. sen de biliyorsun bu teknik heyet 2 senedir şampiyon olduğu gibi yine olacak. şimdi provokasyon yapıyorsun ama yemezler kardeş. MAYISLA GALATASARAYINDIR

yanıt3
yanıt0
Xxy:

Revirsaray

5
1
yanıtYanıtla
Köylü:

Beter ol çirkef adam tam g.sarayın ruhuna uygun bir adam.

1
3
yanıtYanıtla
mal müdürü:

bu futbolculara idmanda taş mı? taşıttırıyorlar dua edinde muslera ya bişiy olmaz

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

1905 SEN ÖNCE YAZMAYI ÖGREN

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title