Haberler

Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera twiti gündem oldu

Güncelleme:

Fernando Muslera'nın Alanyaspor maçındaki performansı sonrası sarı-kırmızılı taraftarlar, Rihanna'nın 2014 yılında Muslera ile ilgili attığı twiti paylaşmaya başladı.

Süper Lig'in 14. haftasında Galatasaray, Türk Telekom Stadyumu'nda karşı karşıya geldiği Aytemiz Alanyaspor'u 1-0 mağlup etti. Mücadeleye Fernando Muslera'nın performansı damga vurdu. Uruguaylı file bekçisi karşılaşmada yaptığı kritik kurtarışlarla takımının 3 puanın kazanmasında büyük rol oynadı.

Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera twiti gündem oldu

2014 YILINDA MUSLERA'YI ÖVDÜ

Galatasaraylı taraftarlar, Alanyaspoır maçının ardından Muslera ile ilgili binlerce paylaşım yaparken dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın 2014 yılında attığı twit de gündem oldu. 2014 Dünya Kupası'nda İngiltere ile Uruguay arasında oynanan maçta Muslera iyi bir performans sergilemiş ve Uruguay mücadeleyi 2-1 kazanmıştı. Rihanna da Twitter'dan "Fernando Muslera be on his shit tho!" (Muslera işini çok iyi yapıyor) yazmıştı.

Rihanna'nın 2014 yılında attığı Muslera twiti gündem oldu

Galatasaraylı taraftarlar da Alanyaspor maçından sonra bu twiti paylaştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türk Telekom Stadyumu Aytemiz Alanyaspor Rihanna Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

Alper:

Bu kadının bacakları bizim kızların boyu kadar

11
10
yanıtYanıtla
Hüseyin:

Bizim kızların bi o kadar da yerin altında var

yanıt12
yanıt3
kimler geldi kimler geçti:

cimbomun kalesinden kimler geldi kimler geçti hiçbir kaleci toplamda senin kadar gol yemedi:)

5
12
yanıtYanıtla
Gülşen:

GS aşkı, bir başkadır. :)))

9
6
yanıtYanıtla
Ayakkabı Bağcığı:

Elin herifi uğraşmadan Rihanna düşürüyor, biz 7/24 radarlar açık dişi sinek bile düşmüyor, nasıl iş şaşar kalırım. Şaka tabii, severiz Muslera''yı, futbola ilgim bile yok ama işini iyi yapan kaliteli adam nadir bulunur.

12
3
yanıtYanıtla
JEAN RENO:

musleranın peşinden düş tamam mı :)

8
2
yanıtYanıtla
rihanna baci riganna:

Tamam Jean rego reis :))) ;)))

yanıt6
yanıt0
DEDEKTİF:

TUHAF ! AVNİ BURADA DA YOK .

7
0
yanıtYanıtla
Avni:

sen kimsin la niye atıyorsun beni

yanıt4
yanıt0
Avni:

sen kimsin la niye arıyorsun beni

yanıt5
yanıt0
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title