Haberler

Şarkıcı Ebru Yaşar, "O yokken biz vardık" diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Güncelleme:

Şarkıcı Ebru Yaşar, giyim tarzıyla dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'a benzetilmesine "O yokken biz vardık" çıkışıyla dikkat çekti.

6 yıl aradan sonra İstanbullu hayranlarıyla buluşan sevilen şarkıcı Ebru Yaşar, konser öncesi özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Hayranları tarafında gittikçe gençleştiği yorumları yapılan ünlü şarkıcı Kim Kardashian'a benzetilmesine "Ben de çok beğeniyorum ama ona benzemek gibi bir niyetim yok. O yokken biz vardık" yorumunda bulundu.

"ANNE OLDUKTAN SONRA DAHA DA GENÇLEŞTİM"

Genç görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken 42 yaşındaki şarkıcı, "Çocuklar doğduktan sonra daha da gençleştim. Çünkü sürekli onların peşinden koşuyorum. Bunun haricinde de spor yapıyorum ve cilt bakımlarıma özen gösteriyorum ama çocuklar doğduktan sonra yılların geriye doğru gittiğini hissediyorum. O yüzden, kadınlara 'doğurun' diyorum. Annelik, beni gençleştirdi ama kocamı yaşlandırdı. Adam hepimize yetişeyim derken hızla yaşlanıyor ama ben gençleşiyorum." diye konuştu.

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

"ONA BENZEMEK GİBİ BİR NİYETİM YOK"

Basın mensuplarının, tarzı ve güzelliği ile kendisini dünyaca ünlü Kim Kardashian'a benzetmesi üzerine güzel yıldız, "Hazırlanırken arkadaşlarım söylemişti ama şimdi siz de söyleyince 'Belki' dedim. Kim Kardashian tüm dünyada sevilen ve çok güzel kadın. Ben de çok beğeniyorum ama ona benzemek gibi bir niyetim yok. O yokken biz vardık" dedi.

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Şarkıcı Ebru Yaşar, 'O yokken biz vardık' diyerek Kim Kardashian'a meydan okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kim Kardashian Ebru Yaşar Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500

Yorumlar (12)

mmm:

doğru diyor ebru hanım ben 56 yaşındayım televizyon bizim buralara 1974 de geldi ozamandan beri var sanırım? gündem olmak için bu kadar küçülülmez

10
1
yanıtYanıtla
MMM:

BU BENİM NİCKİM KULLANMA BAŞKA AD MI BULAMADIN

yanıt1
yanıt0
........:

Kökenleri aynı olabilir. Ya da estetik herkesi aynı yapıyor.

8
1
yanıtYanıtla
XXXBİRAZ DİKKAT:

ebru yaşar gerçekten çok çekici harika bir kadın

5
1
yanıtYanıtla
Ad ad:

He tabi tabi sen kiimm Kim Kim ??

4
0
yanıtYanıtla
Zaza:

EBRU GEL, SENDEN Bİ NEFRET EDEYİM. !!!!

3
1
yanıtYanıtla
kamboçyalı:

pardon da seni kim adam yerine koyuyor da kardashianın giyimine benzetiliyorsun anlamadım.

2
2
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

kıyasladığınız habere bakın göz var nizam var sizde bunlar da yokmuş

2
1
yanıtYanıtla
v.b:

ebru yaşar 77''li kim kardashian 80''li ebru yaşar ilk 1999 da duyuldu kim kardashian tanınmış aileden geliyor ama ilk medyanın ilgisi çektiği tarih 2003 buna göre ebru hanım haklı ama giyim kuşam tarzı ile araştırma yapamadım onuda madem haber yapıyorlar bi zahmet araştırmasınıda haberciler yapsın giyim tarzı bakımından ilk hangisi bu stilleri uygulamış diye vb.

3
0
yanıtYanıtla
KURT BEY:

Değeri mi artmış

1
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title