Haberler

Mucize Doktor dizisine katılan Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

Güncelleme:

Doktorlar dizisinin sevilen karakterlerinden Yasemin Ergene, Mucize Doktor dizisinin kadrosuna katıldı. Dokorlar'da olduğu gibi Ela rolü ile ekranalra dönüş yapan Yasemin Ergene Özilhan kimdir? Yasemin Ergene eşi, yaşı, hayatı ve daha fazlası haberimizede...

Başarılı oyuncu Yasemin Ergene, Doktorlar dizisinin ardından iş insanı İzzet Özilhan ile nikah masasına oturmuş tu. Bu nedenle uzun süredir ekranalrdan uzakbir yaşam sürdürüyordu. Ergene, şu sıralar fenomen halin egelen Mucize Doktor dizisine Doktor Ela karakteri ile geri döndü. Yasemin Ergene Özilhan nereli? İşte detaylar...

YASEMİN ERGENE ÖZİLHAN KİMDİR?

Güzel oyuncu, 22 Ocak 1985 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Ergene'nin ikiz erkek kardeşi ve bir de abisi vardır. Henüz 3 yaşında iken ailesinin Almanya'dan dönüş yapmasıyla Tekirdağ'ın Mürefte kasabasına yerleşen Ergene, ilköğretim ve lise eğitimini bu kasabada tamamladı. 15 yaşındayken katıldığı Gaye Sökmen Ajans Elite Model Look yarışmasında son 10 finalist arasında yer aldı. Ayrıca 2003 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında da son 10'a kalmayı başardı. Lise öğrenimini Tekirdağ'a bağlı olan Mürefte köyünde tamamlayan Ergene, oyunculuk için liseden mezun olmasının ardından, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro eğitimi aldı.

VİZONTELE TUUBA FİLMİNDE YER ALDI

Yasemin Ergene, 2002 yılında Koçum Benim ve 2004 yılında Ah Be İstanbul adlı dizilerde kamera karşısına geçti. 2004 yılında vizyona giren Vizontele Tuuba filmi ile ilk sinema deneyimini yaşadı. Çocuğun Var Derdin Var adlı dizinin çekimlerinden sonra kısa bir süre oyunculuğa ara veren Ergene, bu zaman zarfında Can Gürzap'dan diksiyon eğitimi aldı.

Mucize Doktor dizisine katılan Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

AŞK OYUNU DİZİSİ İLE POPÜLER OLDU

2005 yılında yayınlanmaya başlayan Aşk Oyunu dizisinde canlandırdığı Ekin Serbest karakteri, güzel oyuncunun popülerliğini arttırdı. 2006-2010 yılları arasında Doktorlar dizisinde Ela Altındağ karakterini canlandıran Ergene, bu dizinin sona ermesinin ardından oyunculuğu sonlandırdığını açıkladı. Neden olarak üniversitede okuyabilmek için mesleki kariyerini sonlandırdığını açıkladı. İstanbul Bilgi Üniversitesi Halkla İlişkiler Bölümünden mezun oldu.

Mucize Doktor dizisine katılan Yasemin Ergene Özilhan kimdir?

Yasemin Ergene, 16 Temmuz 2011 tarihinde İşadamı İzzet Özilhan ile evlendi. 2012 yılında Emine ve 2013 yılında da Ela adında iki kız çocuğu oldu.

Mucize Doktor dizisine katılan Yasemin Ergene Özilhan kimdir?Yasemin ve İzzet Özilhan çifti

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Yasemin Özilhan İzzet Özilhan Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title