Haberler

Ünlülerin akın ettiği gecede Türkiye Altın Marka Ödülleri sahiplerini buldu!

Güncelleme:

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Altın Marka Ödülleri Hilton İstanbul Bomonti Hotel & Conference Center'da gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Ses getiren gecede Haberler.com yılın en iyi haber portalı ödülünü aldı.

HABERLER.COM'A YILIN EN İYİ HABER PORTALI ÖDÜLÜ

Türkiye Altın Marka Ödülleri Düzenleme Kurulu Başkanı Nedim Delibaş ile İdeal Su CEO'su Sengül Sarışın'ın ev sahipliğinde düzenlenen gecede, Yılın Sanat Markası ödülünü Mustafa Uslu, Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü ise Kerem Alışık kazandı. Yıldız geçidine dönen gecede 2005 yılında yayın hayatına başlayan Türkiye'nin en geniş kapsamlı haber sitesi Haberler.com yılın en iyi haber portalı ödülüne layık görüldü.

"EŞİME BORÇLUYUM"

Ödül töreninde konuşan Mustafa Uslu, "En yakın destekçim olan eşime çok teşekkür ediyorum" dedi. Uslu, ödül gecesinin Naim Süleymanoğlu'nun Türkiye'ye getirildiği güne denk geldiğini hatırlatarak, kendisinin Bulgar ve Türk halkları arasında kurduğu güçlü bağın çok kıymetli olduğunu vurguladı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri törenle sahiplerini buldu! Haberler.com'a yılın en iyi haber portalı ödülü

KEREM ALIŞIK'A ÖZBEKİSTAN'DAN ÖZEL ÖDÜL

Yılın Televizyon Oyuncusu ödülünü kazanan Kerem Alışık, ödül töreninde Özbekistan İstanbul Başkonsolosu Alisher Agzamhodjayev'in yaptığı sürprizle şaşırdı. Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Özbekistan'da da ilgiyle takip edildiğini belirten Özbekistan İstanbul Başkonsolosu, Kerem Alışık'a özel bir hediye takdim etti. Kerem Alışık: "Orta Asya'da da hayran kitlesi oluşturabilmek ve o yüreklere de değmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Tüm Özbek halkına sevgilerimizi iletiyoruz" dedi.

Türkiye Altın Marka Ödülleri törenle sahiplerini buldu! Haberler.com'a yılın en iyi haber portalı ödülü

NAZLI ÇELİK ÖDÜLÜNÜ MUSTAFA USLU'NUN ELİNDEN ALDI

Yılın Televizyoncusu Ödülünü kazanan ünlü haber sunucusu Nazlı Çelik, ödülünü Mustafa Uslu'nun elinden aldı.

Türkiye Altın Marka Ödülleri törenle sahiplerini buldu! Haberler.com'a yılın en iyi haber portalı ödülü

GECEYE YILDIZ YAĞDI

Ödül gecesine katılan ünlü isimler arasında; Özlem Yıldız, Şenol İpek, dünyaca ünlü şarkıcı Akcent, Tuğba Ünal, Arzu Yanardağ, Cansu Taşkın, Ümit Okur ve Okan Karacan yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

İstanbul Türkiye Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (2)

ziyaa:

Tebrik ederim. . . Haberler. com. . . Herkesin ellerine emeğine sağlık. . . Başarılarınızın devamını dilerim. . . İyi ki varsınız. . . Türkiye''nin en iyi haber sitesi, Haberler. com. . . Hayırlı günler dilerim. . .

6
5
yanıtYanıtla
ttt:

Bir zamanlar çukurovayı mı beğenmişler ya ne kadar seviyesi düşük insanlarmış. bu kadar çarpık ilişkinin olduğu başka dizi yok.

6
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title