Haberler

Fatih Terim: Başta ben hatalıyım, yakışmadı bize

Güncelleme:

2-2'lik Ankaragücü maçı sonrası konuşan Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, "Başta ben hatalıyım. Belki değişiklikler hata yaptım. Tüm sorumluluk benim. Bu oyunun ne tekniğini ne de taktiğini konuşmanın manası yok. 10 küsur gol pozisyonumuz var. Yakışmadı bize." dedi.

Süper Lig'in 15. haftasında sahasında Ankaragücü'nü konuk eden Galatasaray, 2-0 öne geçtiği maçta, uzatmalarla beraber 22 dakika 10 kişi oynayan rakibiyle 2-2 berabere kaldı. Teknik Direktör Fatih Terim maç sonunda mücadeleyi değerlendirdi. Terim, "Skoru nasıl değerlendireyim? 3 gün içerisinde 2. maça çıktık. İyi de oynadık. Oyunun hakimiydik. 2-0 öne geçtik. 10 kişiye karşı 2-2 olduğuna göre yapacak bir şey yok." dedi.

"3 KULVARI KALDIRAMIYORUZ"

Deneyimli teknik adam, "Başta ben hatalıyım. Belki değişiklikler hata yaptım. Tüm sorumluluk benim. Bu oyunun ne tekniğini ne de taktiğini konuşmanın manası yok. 10 küsur gol pozisyonumuz var. Yakışmadı bize. 3 kulvarı kaldıramıyoruz. 2 senenin şampiyonu, son sene bütün kupaların şampiyonu olan bir Galatasaray. Futbol böyle acımasızdır." açıklamasında bulundu.

"BENİM KARAMSARLIĞIM, PES ETMEM MÜMKÜN DEĞİL"

Terim, "Hayatım boyunca ben hiçbir bahaneye sığınmadım ama 15 maçtır santrforsuz oynuyoruz, Adem'den Allah razı olsun, sol taraftan aldık da koyduk. Bu ve buna benzer bir sebep var maalesef. Devre arasında çok daha başka sebeplerle görüşürüz. Umutsuz olsam ben burada olmam. Şöyle bir beyanat veririm; '9 kez durmuşum, 8 defa şampiyon olmuşum, yeter, bir daha olsam ne olur' derim. Benim karamsarlığım, pes etmem mümkün değil.Galatasaraylı gibi oynarız, bu arayı da kapatırız." diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fatih Terim Galatasaray Ankaragücü Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (27)

N E:

EGOLUSUN SEN HOCA FALAN DEGİLSİN

44
0
yanıtYanıtla
Köylü:

Fatih hoca bu takımın başında mutlaka kalmalı.

4
35
yanıtYanıtla
ziyaa:

Bırak Fatih hoca, yapamıyorsun artık. . . Nerede eski Fatih Terim. . . otoriterliliğini yitirdin artık. . . Futbolcular da seni takmıyor artık. . . Yaşta kemale erdi artık. . . Emekli olup torunlarınla vakit geçirme zamanın geldi de geçiyor. . .

28
0
yanıtYanıtla
ömer:

milleti kerizmi zannediyorsunuz istifa

19
2
yanıtYanıtla
Hakan:

lan o zaman bu büyük takımın başında ne işin var? milyonları götürüyorsun, bi işe yaradığın yok !

19
0
yanıtYanıtla
MMMM:

hocam belhanda selcuk babeli oynatma yeter. .

5
12
yanıtYanıtla
haksızlık yapma:

selcuğun dün attığı pasları bu takım belki bi buçuk sezondur atamadı. . . Nagatomo bıraksa köseye maç bitti. . . Diğerlerinin yanına mariano va marcaoda berbatlar

yanıt23
yanıt2
Fatih TERİM istifa:

3 tane forvetle oyuna başla backleri de atağa zorla ömer gibi sıradan bir topçuyu hiçbir işe yaramadan koşturup dur ilerde feghouli belhanda feghouli koşmayan üç adamı yanyana koy adam adama oynama kimse adamını bilmesin sonra neden gol yiyoruz?lemina gibi çalım atan risk alan adamı liberoya koy Falcaoyu orta sahaya koştur zorla yor adamı boş koşu yapmasın takım durarak top oynasın kanatı kısa pas ile değiştir şut çektirme sonra neden gol atamıyoruz! Takımda taktik komple yanlış

14
0
yanıtYanıtla
Otobüsü bekleyen adam:

Istifada bir hizmettir

11
0
yanıtYanıtla
GALA1905:

ozaman defol git artik bizde rahatlayalim.

10
0
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title