Haberler

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın küvet pozuna beğeni ve yorum yağdı!

Güncelleme:

Ünlü futbolcuların mesajlarını ifşa ederek gündeme gelen sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın Instagram hesabından paylaştığı küvet pozuna beğeni ve yorum yağdı.

Aylar önce Beşiktaş'ın yakışıklı kalecisi Loris Karius ile buluştuğunu iddia eden ve sonrasında futbolcu Emre Mor'un attığı mesajları ifşa ederek gündeme gelen fenomen Merve Taşkın'ın Instagram hesabından paylaştığı küvet pozuna beğeni ve yorum yağdı.

"UZUN SÜRE BAKINCA GÖZÜNÜZ BOZULUYOR"

Her paylaşımı ayrı olay olan Merve Taşkın, Instagram hesabından paylaştığı küvet pozuyla bir kez daha gündem oldu. Mini elbisesi ile küvette oturarak verdiği pozu takipçileri tarafından çok beğenildi.

Ünlü fenomen paylaşımın altına, ''uzun süre bakınca gözünüz bozuluyor'' yorumunu yaptı. Taşkın'ın bu paylaşımına adeta binlerce beğeni ve yorum yağdı.

Sosyal medya fenomeni Merve Taşkın'ın küvet pozuna beğeni ve yorum yağdı!

"ÖLENE KADAR BAKİREYİM"

Öte yandan, cesur pozlarıyla dikkatleri üzerine çeken Merve Taşkın, geçtiğimiz sene Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Artık bakire değilim, merakımdan yaptım." demişti. Bu açıklamasıyla uzun süre adından söz ettiren Taşkın, geçen ay Instagram hesabından bir takipçisinin "Bakireliğini gerçekten kaybettin mi?" sorusuna, "Bakireyim. Yani bilimsel olarak bakireyim. İlk ilişkimden sonra kadın doğum uzmanına gitmiştim ve esnek olduğumu ve bunun çok nadir olduğunu, normal doğum yapana kadar bakire kalacağımı söyledi. Ölene kadar bakireyim yani" yanıtını vermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Merve Taşkın Instagram Beşiktaş Emre Mor Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500

Yorumlar (5)

smz:

oyuncu desen oyun değil. . . . . şarkıcı değil . manken değil. . . . . yaptığı tek şey vücudunun resimlerini çekip servis etmek. . . . . . . . . takipçi sayısını artırmak. . . . . sosyal medyadan para kazanmak. . . . . . . . . . vay be.

20
1
yanıtYanıtla
uCube:

Zaten böyle kazanıyorlar. Sırf para kazanmak için çekilmiş resim. ;))) Çöplük başka bir şey değil!

7
0
yanıtYanıtla
borucu:

nasıl yani çok esnekmi gelbakalım ben anlarım

6
1
yanıtYanıtla
Tt:

Böyle bombos insanlari haber yapiyosunuz

4
1
yanıtYanıtla
hasan:

Okuma. . . neden okuyorsun ozaman?

yanıt2
yanıt2
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title