Haberler

Kuruluş Osman dizisinde şaşırtan mantık hatası!

Güncelleme:

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanında Osman Bey'in yengesi Selcan Hatun obaya geri dönüyor. Ancak fragmanda, Selcan Hatun'un yaşlanmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

ATV'nin reyting rekorları kıran dizisi Kuruluş Osman'ın 6. Bölüm fragmanı yayınlandı. Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Osman Bey'in yengesi Selcan Hatun obaya geri dönüyor.

KAYI OBALARI BİRLEŞİYOR

Kuruluş Osman'ın yeni bölüm fragmanında Osman Bey ile Selcan Hatun arasındaki diyalog dikkat çekiyor. Selcan Hatun'un "Muradına erdin, kayı obaları birleşiyor" sözleri üzerine Osman Bey, "Gün gelecek cümle Oğuz obaları birleşecek" diyerek cevap verir.

Fragmanın sonunda Salvador'un Samsa'nın obasına baskın vereceğini öğrenen Osman Bey, "Alpler Samsa Çavuş'un obasına varalım. Gün hesap günüdür." diyerek Salvador'un kirli planına karşı harekete geçer.

Kuruluş Osman'da Selcan Hatun obaya geri dönüyor

ŞAŞIRTAN MANTIK HATASI

Kuruluş Osman dizisinin yeni bölüm fragmanında Osman Bey ile konuşan Selcan Hatun'un yaşlanmaması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

KURULUŞ OSMAN 5. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Edebalı'nın kızı Bala Hatun'u Yannis'in elinden kurtarmayı başarır ancak Bala Hatun zehirlenmiştir ve panzehiri ise Yannis'in elindedir. Dündar Bey'in oğlu Batur'u bıçakladığı için kafesli çadıra atılan Osman, kaçtıktan sonra ilk kez Dündar ile karşı karşıya gelecektir.

Kuruluş Osman'da Selcan Hatun obaya geri dönüyor

"OSMAN BENİ ÇİĞNEDİN, DEVLET DE SENİ ÇİĞNEYECEK"

Şeyh Edebali ile Osman Bey arasındaki bağı öğrenen Alişar, "Demek Osman'ın ateşini Edebali körükler. Biz de bu ateşi söndürelim ki sözümüz yerde kalmasın" diyor. Alişar, Osman Bey'in Prenses Sofya'yı alması üzerine, "Osman beni çiğnedin, devleti çiğnedin, devlet de seni çiğneyecek" sözleriyle tepkisini dile getiriyor.

DÜNDAR BEY OSMAN BEY'E KARŞI HAREKETE GEÇİYOR

Osman Bey'e karşı cephe alan Dündar Bey ise, Osman Bey'in alplerini kafese gönderilmesini emrediyor. Boran Alp, Dündar Bey'in kararına, "Ateş'e körükle gidersin" diyerek tepki gösterir. Bu haberi öğrenen Osman Bey ise Bamsı Alp ile otağa baskın yaparak Dündar Bey ile karşı karşıya geliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

500

Yorumlar (33)

SEBEPSIZ:

Bİ TARİH ANCAK BU KADAR SAPTILIRIR

16
10
yanıtYanıtla
boni:

millet saptirilmis sen ne tarihinden bahsediyosun :D

yanıt11
yanıt3
davlumbaz:

tarih dizisi değil zaten, tarihteki isimlere uyarlanmış ama bir çok kısmıda kurgu olan bir dizi, bunu senaristler kendileri dile getirmişlerdi zaten.

yanıt4
yanıt2
KILLI SULO:

ATAMIZ OSMANIN BIR SAC TELI KADAR OLSAYDIK NE MUTLU BIZE SIMDI DUNYA YI TITRETIRDIK

17
5
yanıtYanıtla
Ayhan:

Vakit kaybı bu dizi

10
10
yanıtYanıtla
Dost:

Gayet guzel dizi on numara 5 yıldız....sonucta kul yapısı ufak tefek hatalar olabilir görmezden geliriz olur biter.izlerken o yillara gidiyorum...

12
6
yanıtYanıtla
dizi:

izleyenlerle alay ediyorlar biz dizi film yapacak seviyede değiliz daha izlemeyin yayından kalksın

8
7
yanıtYanıtla
Vatandas:

Bu dizinin neresinde mantık var ki mantık hatası olsun ? Koskoca tarihimizi, dünyayı titreten atalarımızı aşk dizisine çevirmişler. Tarihimizle hiç bir alakası yok. Tamamen insanların seveceği şekilde uyarlanmış ve yazılmış bir dizi.

8
3
yanıtYanıtla
kara kuyu:

Caktin lan, bayagi zekalisin haa. . .

yanıt1
yanıt1
YAŞLI KURT:

KALİTEYE DEĞİL DE PARAYA ODAKLANMIŞ OYUNCULAR VE SENARSİTLER GRUBU

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title