Haberler

Adana ve Kahramanmaraş'ta bazı ilçelerde kar nedeniyle eğitime ara verildi

Güncelleme:

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından soğuk hava dalgası yurt genelinde etkisini göstermeye başladı ve bazı illerde hayatı olumsuz etkiledi. Adana ve Kahramanmaraş'ta bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün yurt geneli için yaptığı uyarıların ardından soğuk hava dalgası etkisini göstermeye başladı. Adana ve Kahramanmaraş'ta bazı ilçelerde kar yağışı nedeniyle eğitime bir gün ara verildi.

KAHRAMANMARAŞ'TA 5 İLÇEDE YARIN EĞİTİME ARA VERİLDİ

Kahramanmaraş'ın Göksun, Çağlayancerit, Onikişubat, Dulkadiroğlu ve Andırın ilçelerinde kar nedeniyle yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan yazılı açıklamada, bölgede yoğun kar yağışının etkili olduğu belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın Göksun'un tamamında, Çağlayancerit'in Bozlar ve Helete Mahallesi hariç tüm okullarda, Andırın'da 4 mahallede, Onikişubat ilçesinde 7 mahallede ve Dulkadiroğlu ilçesinin Bertiz bölgesindeki 16 mahallede eğitime ara verildiği kaydedildi.

ADANA'DA EĞİTİME 1 GÜN ARA VERİLDİ

Adana'nın Yüreğir ile Seyhan ilçelerinde, olumsuz hava şartları nedeniyle bulunan bazı okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Adana Valiliği yaptığı yazılı açıklamada, "Elverişsiz hava koşulları nedeniyle öğrencilerimizin herhangi bir olumsuz durum yaşamaması için ilimiz Yüreğir İlçesi Farabi Anadolu Lises, Doğakent Anadolu Lisesi, Çamlıbel Şehit Kamil Yelmen Anadolu Lisesi, Kaşgarlı Mahmut Ortaokulu, Emine Özgüler Gürsu İmam Hatip Ortaokulu, Tuğrulbey Ortaokulu, Aziz Sancar Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki Teknik Anadolu Lisesi, Seyhan Rotary Anadolu Lisesi, Tahsilli Şehit Hulusi Emre Dilci Ortaokulu, Fevziye Çelik Ortaokulu ile Seyhan ilçesi Şakirpaşa Anadolu Lisesi, 125. Yıl Ortaokulu, Gülbahçesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde 26 Aralık Perşembe günü 1 gün süreyle eğitim ve öğretime ara verilmişti. Adı geçen okullarımız haricindeki tüm okullarımızda eğitim- öğretime devam edilecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Çağlayancerit Kahramanmaraş Onikişubat Göksun Güncel Haberler

title