Haberler

Antalya rus turistler, demre'de kış ortasında yazı yaşadı

Güncelleme:

Rus turistler, Demre'de kış ortasında yazı yaşadıAntalya'nın Demre ilçesine gelen Rus turistler, yat turunda tarihi yerleri görmenin yanı sıra denize girip eğlendi.

Rus turistler, Demre'de kış ortasında yazı yaşadı

Antalya'nın Demre ilçesine gelen Rus turistler, yat turunda tarihi yerleri görmenin yanı sıra denize girip eğlendi.

Türkiye'nin önemli turizm destinasyonlarından Demre'ye yeni yılın ilk günlerinde de Rus turistler geleye devam ediyor. Gelen Rus turistler ilçede önce Noel Baba'nın mezarının bulunduğu Aziz Nikolaos Anıt Müzesi ile Myra Antik Kenti'ni gezdi. Ardından güzel havayı gören Ruslar, Çayağzı Limanı'ndan dünya cenneti olan Kekova'ya yat turuna çıktı. Yatla önce Batık Kent'i gezen turistler, denizin içindeki tarihle denizin güzelliğini kayıt altına aldı. Ardından tarihi adıyla Simena Antik Kenti'ni, bugünkü adıyla Kaleköy'ü gören turistler, bol bol fotoğraf ve video çekti.

Bir süre sonra yat, yüzme molası verdi. Hava sıcaklığının 15 derece, su sıcaklığının 17 derece olduğu bölgede, Rus turistlerden bazıları kendilerini Akdeniz'in mavi sularına bıraktı. Kış aylarında denize girmenin mutluluğunu yaşayan turistler, turu yine Çayağzı Limanı'nda tamamladı.

'İNANILMAZ BİR DUYGU'

Kekova turunda denize giren Rus Svetlena Zaychik, Yeni yıla denizde yüzerek girmek benim için tarif edilemez, inanılmaz bir duygu. Çok mutluyum. Burası gerçekten bir cennet. Kış ortasında yazı yaşadım. Çok çok mutluyum dedi.

'BURASI BİR CENNET'

Rus Evgene İgor ise, Bu mevsimde denize girmek, yüzmek benim için bir rüya. Benim ülkemde her yer kar buz içinde. Bu havayı yazın bile bulmak zor. Burası bir cennet. Burayı herkese anlatacağım. Türkiye'ye ve Kekova'ya yine geleceğim diye konuştu.

'ŞEHRİMDE HAVA SICAKLIĞI EKSİ 30 DERECE'

Denizin en çok tadını çıkaran Rus Emil Polina da Benim için burada, bu ayda denize girmek bir rüya. Şu anda benim şehrimde hava sıcaklığının eksi 30 derece olduğunu söylersem, bunun benim için önemini anlarsınız. Deniz çok güzeldi. Kekova ise bir cennet. Yine geleceğim ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Antalya Demre Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title