Haberler

Spor inegöl belediyespor, gustavsson fredric bjorn ile imzaladı

Güncelleme:

SPOR İnegöl Belediyespor, Gustavsson Fredric Bjorn ile imzaladı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL,(Bursa),(DHA) -

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden İnegöl Belediyespor, Arhavi Voleybol takımından İsveçli pasör çaprazı Gustavsson Fredrıc Bjorn ile anlaştı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza törenine, Kulüp Başkan Vekili Rıdvan Kocaağa, Voleybol Şube Sorumluları Oktay Can, İsmail Baykan ile yönetim kurulu üyesi Korhan Kaynakçı katıldı. İmza töreni öncesi açıklama yapan Kocaağa, sezona iki yabancı oyuncu ile başladıklarını ancak sezon ortasında bir oyuncu ile yaşanan olumsuzluklar neticesinde yollarını ayırdıklarını hatırlattı.

TECRÜBESİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Takımın canla başla mücadele ettiğini ve ilk yarıyı 8 puanla 10'uncu sırada bitirdiğine işaret eden Kocaağa, "Ancak bizim bu arada yabancı oyuncu ve pasör çaprazı mevkisinde özellikle yabancı oyuncu arayışlarımız devam ediyordu. Bu süreçte Fredriıc Gustavsson ile anlaşma sağladık. Kendisi 1991 doğumlu. Daha öncede Belçika, Japonya, Finlandiya ve Fransa gibi ülkelerde çeşitli takımlarda oynadı. En son olarak da Arhavi voleybol takımında birinci yarıyı geçirdi. Bugünden itibaren İnegöl Belediyespor'umuz için ter dökecek ve bizim başarılarımız için inşallah elinden geleni yapacak" dedi.

"HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM"

Takımın son durumu hakkında da bilgiler veren Kocaağa, "Takımımız son sürat ikinci yarı hazırlıklarına devam etmekte. 17 Ocak'ta başlayacak olan ikinci yarı maçları için içeride başlayacağımız Galatasaray maçı hazırlıklarımız devam ediyor. Galatasaray maçının ardından ikinci hafta deplasmanda Bursa Büyükşehir Belediyespor ardından da tekrar içeride Ziraat Bankası ile oynayacağımız maçlarla sezona başlamış olacağız. İnşallah ikinci yarı daha başarılı daha grafiği yüksek bir takım bekliyoruz. Şehrimize, takımımıza yeni sözleşmemizin hayırlı olmasını, Fredrıc Gustavsson'un başarılı bir sezon geçirmesini ve İnegöl Belediyespor'umuza da faydalar getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Yeni transfer Gustavsson Fredric Bjorn ise 'Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz. Türkiye ligi çok üst seviye bir lig' şeklinde konuştu.

Daha sonrasında Gustavsson Fredric Bjorn, kendisini İnegöl Belediyespor'a bağlayan resmi sözleşmeye imzasını attı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İnegöl Belediyespor voleybol Arhavi Haberler

Bakmadan Geçme

Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title