Haberler

Altay Bayındır, Gökçe Kırgız'a abayı yaktı!

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin 21 yaşındaki kalecisi Altay Bayındır, ünlü şarkıcı Gökçe Kırgız'a gönlünü kaptırdı. Genç kaleci, Kırgız'ın Kıbrıs'taki konserini en ön sıradan dinledi.

Fenerbahçe'nin genç kalecisi Altay Bayındır, hem yeşil sahada hem de özel hayatında depara kalktı. Yeni sezonda sarı-lacivertli takımın kalesine geçen 21 yaşındaki Bayındır, performansıyla kısa sürede taraftarın gönlünü kazanmıştı.

KIRGIZ'IN KIBRIS'TAKİ KONSERİNDE EN ÖNDEYDİ

Başarılı kurtarışlarıyla alkış alan Bayındır, aşk hayatında ise gönlünün anahtarını kaptırdı. Genç kaleci, arkadaş ortamında tanıştığı Gökçe Kırgız'a abayı yaktı. 31 yaşındaki şarkıcıdan çok etkilendiği konuşulan Bayındır, yakın markaja aldığı popçuyu geçtiğimiz günlerde Kıbrıs'taki konserinde de en ön sıradan dinledi.

Altay Bayındır, Gökçe Kırgız'a abayı yaktı!

SOSYAL MEDYADAN BİRBİRLERİNİ TAKİP ETMİYORLAR

Aşkın gün yüzüne çıkmaması için temkinli davranan ikili, Instagram'da birbirlerini takip etmekten kaçınıyor. Bunda Bayındır'ın aldığı "Özel hayatına dikkat et" uyarısının etkili olduğu konuşuluyor. Emekleri boşa gitmeyen Fenerbahçeli kalecinin Gökçe Kırgız'la arkadaşlığı kısa sürede aşka dönüştü.

Altay Bayındır, Gökçe Kırgız'a abayı yaktı!

(Takvim)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Altay Bayındır Bayındır Gökçe Genç Haberler

500

Yorumlar (15)

altayın tasagı:

gündeme gelelim diye çıkardıgınız boş haberlerden bitanesi daha

13
1
yanıtYanıtla
DELİ SAVAŞ:

89 doğumlu be gökçe yıldız şimdi kız demesin benim çocuklarla işim olmaz çocuk bakıcılığı mı yapacağım diye ALTAY 21 yaşında süratına bile bakmaz

7
3
yanıtYanıtla
malatyalı abbas:

ya burada geçici çapkınlık var. sonra arada 10 yaş var. hadi biz desek olur da. yani gökçe de maşallah hatun, ilik gibi. boşver canım kardeşim, sen belki kısa süreli heves yapıcan. neyse çokca olur böyle spor sanat camiasında hadi yolun açık ola

4
5
yanıtYanıtla
hulk:

abi belki şarkılarını seviyodur ne eyyam yaptınız ha

8
1
yanıtYanıtla
FB:

Öncelikle abayı yediği gollere yakmalı. Hep savunma eleştiriliyor ama bunun yediği saçma sapan goller hep başımıza bela oluyor. Kale hiç güven vermiyor. Şampiyonluğa oynayan bir takım bu kadar basit gol yememeli.

6
0
yanıtYanıtla
dost:

farklı takım taraftarıyım fakat kariyerini yakarsın yasın genç efsane olacakken gazoz olma sen efendi bir gençe benziyorsun üzülürüm

5
0
yanıtYanıtla
kaleci-altay:

dedikodu magazin haberinde bayagi basarilisiniz

2
1
yanıtYanıtla
BJK:

Futbolcu da insandir

3
0
yanıtYanıtla
...:

Demi kendisinden 20 yaş büyük kadına ilgi duyması insan olduğunu gösteriyor. ya da cebindeki paranın kadını elde edebileceğine inanıyor. bunun adı insanlık değil ya neyse bakalım. . .

yanıt5
yanıt0
BEŞİKTAŞIM:

ablan olur senin aslanım öyle şeyler yapma

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title