Haberler

    Galatasaray'da Nagatomo ve Mariano ile yollar ayrılıyor

    Güncelleme:

    Devre arası transfer döneminde 3 yabancı oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da bu hafta, Yuto Nagatomo ve Mariano ile yollar ayrılacak.

    Devre arası transfer dönemine hızlı girerek Onyekuru, Saracchi ve Sekidika'yı kadrosuna katan, Murillo için de geri sayıma geçen Galatasaray'da sıra ayrılıklara geldi. Sarı kırmızılı kulüp, yabancı kontenjanını boşaltmak adına iki futbolcusu ile de yollarını ayıracak. Galatasaray'da bu hafta hem Mariano hem de Yuto Nagatomo'nun sözleşmeleri feshedilecek.

    SEKIDIKA TEKLİFİNE RET

    Yabancı kontenjanı dolu olan Galatasaray'a 1. Lig ekibi Bursaspor'dan sürpriz bir teklif geldi.

    Yeşil beyazlılar, Murillo'yu da kadrosuna katacak olan ve şu anda yabancı oyuncu sayısı 16'ya çıkan Galatasaray'a Jesse Sekidika'yı kiralamak istediklerini iletti. Bursaspor, sarı kırmızılıların 1. Lig ekibi Eskişehirspor'dan devre arasında kadrosuna kattığı Sekidika'yı kiralama gibi bir düşüncesi olur ise 23 yaşındaki isme kapılarının açık olduğunu dile getirdi. Ancak Galatasaray'da özellikle Onyekuru'ya sıtma teşhisi konması nedeniyle kanat bölgesinde alternatifleri azalan Fatih Terim'in 23 yaşındaki oyuncudan ikinci yarı yararlanmayı planladığı öğrenildi.

    EMRE AKBABA'DA İLGİNÇ TESADÜF

    Galatasaraylı Emre Akbaba, talihsiz bir sakatlık yaşadığı Rize deplasmanında yeniden sahalara dönecek. 11 Mayıs 2019 tarihinde oynanan Rizespor deplasmanında ayak tarak kemiği kırılan genç oyuncu, yarın Rize ile deplasmanda oynanacak Türkiye Kupası maçında, tam 249 gün sonra aynı yerde, aynı statta formasına kavuşacak.

    Kaynak: Hürriyet / Spor

    Galatasaray Bursaspor Ali Naci Haberler

    Bakmadan Geçme

    Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi Arif Nihat Asya kimdir? Arif Nihat Asya hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Karacaoğlan kimdir? Karacaoğlan eserleri, hayatı ve biyografisi Fuzuli kimdir? Fuzuli şiirleri ve eserleri nelerdir? En güzel Fuzuli şiirleri! Fuzuli hayatı ve tüm kitapları Namık Kemal kimdir? Namık Kemal şiirleri nelerdir? Doğum günü ne zaman? Namık Kemal eserleri ve tüm şiirleri!
    500

    Yorumlar (7)

    SonÇaprazBağBükücü:

    Emre çöp fatih terim istifa

    4
    18
    yanıtYanıtla
    Asd:

    Emreyi cop olarak goruyorsan eğer sende futbol cahilisin bence eminim topu görsen adana karpuzu sanırsın

    yanıt2
    yanıt1
    ERGÜN K.:

    mariano kalmalı

    3
    14
    yanıtYanıtla
    merzifonlukaramustafapaşa:

    niiiiiiiiii haaaaaaaaaaaa yeeeeeeeeeeeeeetttttttttt

    3
    6
    yanıtYanıtla
    gs80:

    dilimizde tüy bitmesi yakındı sonunda doğru yolu buldular

    4
    5
    yanıtYanıtla
    EMOXXX:

    MARİANO BENCE KALMALI NE OLUR NE OLMAZ.

    2
    7
    yanıtYanıtla
    Fatih Terim:

    Biletlerini ben kestim

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title