Haberler

Özel çocuklar hayatlarında ilk kez sinemaya gitti

Güncelleme:

Hüyük ilçesinde bir okuldaki özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Hüyük Belediyesi'nin düzenlediği kültürel ve sosyal etkinlikte hayatlarında ilk kez sinema deneyimi yaşadı.

Hüyük ilçesinde bir okuldaki özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrenciler, Hüyük Belediyesi'nin düzenlediği kültürel ve sosyal etkinlikte hayatlarında ilk kez sinema deneyimi yaşadı.

Hüyük Yunus Emre Ortaokulu özel eğitim sınıfında öğrenim gören öğrenciler için Hüyük Belediyesi tarafından komşu ilçe Beyşehir'e gezi programı düzenlendi.

Geziye katılan özel öğrenciler, kendilerine nezaret eden öğretmenleriyle birlikte önce Beyşehir'in tarihi mekanlarını ve doğal güzelliklerini gezdi, ardından hayatlarında ilk kez sinema filmi izlemenin keyfini yaşadı.

Beyşehir Belediyesi Kültür ve Yaşam Merkezi'nde bir süre önce faaliyete geçen sinema salonunda Türk yapımı çizgi film serisi Rafadan Tayfa'nın sinema uyarlamasını izleyen özel öğrenciler oldukça eğlendi.

Hüyük Yunus Emre Ortaokulu Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, özel eğitim gören öğrenciler için düzenlenen Beyşehir gezisi ve sinema etkinliği için Hüyük Belediyesi'ne teşekkür edilirken, "Okul idaresi olarak, öğrencilerimiz için hayat boyu unutamayacakları bir gün yaşamalarına vesile olan Belediye Başkanımız Mehmet Çiğdem'e destek ve katkılarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz." denildi.

Kaynak: AA / Güncel

Beyşehir Hüyük Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title