Haberler

Sosyal medya bu kadının feryadını konuşuyor! "Tecavüze uğradım, kimsem yok, yardım edin"

Güncelleme:

Antakya'ya tatile giden Meryem isimli 28 yaşındaki genç kadın, 2 kişinin tecavüzüne uğradı. Sanıklardan şikayetçi olan genç kadın yaşadığı süreci Twitter'dan paylaşıp yardım isteyince gündeme oturdu.

28 yaşındaki Meryem 13 Ağustos 2019 tarihinde bayram tatili için Antakya'ya gitti. Burada 2 kişinin tecavüzüne uğradı. Konyaaltı Polis Karakolu'na giderek şikayetçi olan genç kadın, ifadesinin ardından hastaneye sevk edildi. Yürümekte bile zorlanarak hastaneye ulaşan genç kadında tecavüze bağlı yırtıklar tespit edildi ve bu raporlaştırıldı.

DAVAYA AVUKATSIZ KATILDI

Meryem olayın ardından İstanbul'a ailesinin yanına döndü. Babasını 2016 yılında kanserden kaybeden Meryem, annesinin de lenfoma kanseri olduğunu öğrenince yaşadıklarını ondan sakladı. 15 Ocak çarşamba günü olaya ilişkin ilk duruşmaya avukatsız ve yalnız başına katılan Meryem, zanlı avukatlarının sözlü tacizine uğradı.

GENÇ KADININ FERYADI

Genç kadın yaşadığı süreç sonrası 'kendini çok yalnız' hissettiğini belirterek olanları sosyal medyadan paylaşıp, bir sonraki duruşmasında herkesten destek istedi. Meryem'in anlattıkları sonrasında bir çok avukat gönüllü olarak avukatlığı üstlenmeyi önerirken, psikolojik yardım önerenler de oldu. İşte Meryem'in herkesi sarsan o paylaşımları:

Sosyal medya bu kadının feryadını konuşuyor! 'Tecavüze uğradım, kimsem yok, yardım edin'

Sosyal medya bu kadının feryadını konuşuyor! 'Tecavüze uğradım, kimsem yok, yardım edin'

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Twitter Meryem Genç Haberler

500

Yorumlar (18)

VATANTAŞ:

saygın iş adamı!? bu nasıl bir cümledir. . iş adamıysan herşeyi yapabiliyor musun? Bu kadına herkes destek vermeli. . .

82
1
yanıtYanıtla
DENİZLİLİ:

TEK BAŞINA TATİLE ÇIKIYOR İŞ ADAMIYLA NASIL TANIŞIYOR NASIL TECAVÜZ EDİYOR BEN ANLAMIŞ DEĞİLİM BU KADINLARIN ACİLEN KENDİNE ÇEKİ DÜZEN VERMESİ ŞART. AYRICA TECAVÜZ DOĞRUYSA DA RIZASI OLMADAN YAPILMIŞSA BU İNSANDIŞI OLAYIN ÜSTÜNE GİDİLİP EN AĞIR CEZAYI ALMALARI GEREKİR.

28
29
yanıtYanıtla
BOBO:

şu yaptığın yorumu beğenmeyen aramızdaki asalaklar olduğu sürece biz biryere gidemeyiz kardeş

yanıt0
yanıt0
duran tekerlek:

neredesiniz ey insanlık?

38
2
yanıtYanıtla
DELİYÜREK:

Zalimin zulmü varsa Mazlumun ALLAH ı var. Zulüm yapanlar yanlarına kar mı kalacaklarını sanıyorlar. . Zalimler için yaşasın CEHENNEM!

37
1
yanıtYanıtla
:

deliler de gidiyomu cehenneme

yanıt6
yanıt6
Anadolu Parsı:

Anladığım kadarıyla olay Antalya''da gerçekleşmiş ama haberin sunumunda Antakya yazmışlar. Bu habercilerin acil Tükçe dersi eğitimine ihtiyaçları var.

27
3
yanıtYanıtla
vahdettin bayram:

devlet masum vatandaşını koruyamıyor. . . devlet sapıklara canilere yeterince ceza vermiyor. . . . . kısas ve idam şart.

18
4
yanıtYanıtla
HK:

Antakya ( Antakya ) T. C. Hatay ili sınırları içinde merkez ilçe olan yer. NE ALAKA !!!!!

11
3
yanıtYanıtla
ZİRZOP:

ben Antalya mı demek istedi acaba diye düşündüm. Muratpaşa da Konyaaltı da Antalyada var da. . .

yanıt9
yanıt2
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title