Haberler

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli istifa etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de, Sportif Direktör Damien Comolli'nin akıbeti belli oldu. Damien Comolli, yaşanan son gelişmeler sonrası istifa etti.

Fenerbahçe'de Comolli dönemi resmen sona erdi. Fenerbahçe Kulübü, sportif direktör Damien Comolli'nin istifa ettiğini açıkladı.

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

"12 Haziran 2018 tarihinde kulübümüzde Sportif Direktör olarak göreve başlayan Sayın Damien Comolli bugün itibariyle görevinden istifa etmiştir. Görev aldığı dönem boyunca özverili çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, gelecek kariyerinde başarılar diliyoruz."

TWITTER HESABI AÇMASI SONU OLDU

Damien Comolli, Simon Falette transferine gelen tepkilerin ardından Twitter hesabı açmış ve transfere dair tüm detayları açıklamıştı.

Comolli yaptığı açıklamada şu sözleri sarf etmişti;

Simon Falette transferinin benim tarafımdan açıklanması gereken bazı noktaları olduğunu düşündüğüm ve sosyal medyada konuşulan birtakım yanlış ifadeleri düzeltme gereği duyduğum için bu hesabı açtım.

"TRANSFERİ ALİ KOÇ İSTEDİ"

Öncelikle, başkanımız Falette'yi kiralık olarak takıma kazandırmak istedi. Başkanın böyle bir isteği olması saygı görmeli. Aynı zamanda Falette de taraftarlarımız tarafından hoş karşılanmalı.

Sosyal medyada konuşulan ve medyada çıkan "Rogon Ajans" ile olduğu varsayılan ilişki gerçeği yansıtmamaktadır. Benim onlarla hiçbir finansal bağım yoktur, sadece Luiz Gustavo ve Tolga Ciğerci transferlerinde kendileriyle ilerledik.

"YARGI ÖNÜNDE HESAPLAŞACAĞIZ"

Son olarak, benim hakkımda "Rogon Ajans" haberi yapanlar ile hukuksal başvurumu yaptım ve bu yalan/saçma açıklamaları yapanlar ile yargı önünde hesaplaşacağız. Büyük Fenerbahçe Ailesi'ne en iyi dileklerimle.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (25)

.....:

Nihayet kurtuldukk

19
2
yanıtYanıtla
ati:

çok şükür

10
2
yanıtYanıtla
ulubatlı rambo:

yeni başkanımız Ali Koç bey camiaya hayırlı uğurlu olsun:) comolli başkan ile fb bir gömlek aşağıya düşmüştü. şimdi gerçek fb kendini buldu. bundan sonra takımın grafiği hızla yükselecektir.

9
3
yanıtYanıtla
emoxxx:

bu adam alıcı değil satıcı şimdi josefi elması bilmem neyı 15 m eurolara satın pazarlayında görelim bu adam az daha kalsa vedatı 40 m euroya pazarlardı

3
8
yanıtYanıtla
TC 58:

Ali koçun en büyük yanlışlarındar biri de buydu

10
1
yanıtYanıtla
tolga:

tüm camianın üzerine tüm camiayı kaplayacak şekilde kabus gibi kapkara bir gölge gibi çökmüştü gittiğine hala inanamıyorum rüya gibi

9
1
yanıtYanıtla
Misafir:

darısı ersuna. ali koç terraneo yu eleştirdi ama onun getirdiği isimler para etti. comollinin getirdikleri hep zarar. terraneo 900 e çalışıyordu comolli 2, 5 milyona. ali koç ta giderse fena olmaz.

6
4
yanıtYanıtla
Mert:

Fener Bostan''ın menajerliğine fazla dayanamadı. Comolli çok iyi menajerdir.

3
7
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Bence Messi''nin transferinden daha büyük bir adım F. B. adına.

7
2
yanıtYanıtla
SAZAN SARMALI...:

PARA BİTTİ COMOLLİ GİTTİ...

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title