Haberler

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, istifa sonrası Comolli'ye sosyal medyada tepki gösterdi

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin sezon başında yollarını ayırdığı eski tercüman Deniz Sarıtaç'tan, istifa eden Damien Comolli hakkında çarpıcı ifadeler geldi. Sarıtaç, "Bir gün sana da gelecekti sıra" diyerek Comolli'ye tepki gösterdi.

Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli'nin istifasının ardından ilk tepki, sürpriz bir isimden geldi.

Sezon başında Fenerbahçe'deki görevine son verilen tercüman Deniz Sarıtaç, sosyal medya hesabından paylaştığı mesajda Fransız idarecinin gidişine sert tepki gösterdi.

"BİR GÜN SANA DA GELECEKTİ SIRA"

Comolli'nin istifasının hemen ardından Twitter'dan bir mesaj paylaşan Sarıtaç, "Çalıştığın ülkeyi küçümse, sürekli insanlara iftiralar at, arkadan konuş, kuyu kaz. Üç kuruş maaşla çalışan insanları bile paranoyalarınla kovdur. Kendi eksikliğin anlaşılmasın diye iş bilen herkesle çatış. Bir gün sana da gelecekti sıra. Güle güle..." ifadelerini kullanarak Comolli'ye tepkisini dile getirdi.

Deniz Sarıtaç, Fenerbahçe Kulübü'nde 6 yıl çalışmış ve 3 Temmuz 2019'da görevine son verilmişti.

Fenerbahçe'nin eski tercümanı Deniz Sarıtaç, istifa sonrası Comolli'ye sosyal medyada tepki gösterdi

Kaynak: Haberler.com / Spor

Sosyal Medya Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

Turgutt:

Comolli , Cocu ile birlikte gitmeliydi. . . Ersun geldi Comolli Ersunun dediklerin yaptı . . . Burda sorumluluk tamamiyle Ersunda . . Ersun FB ye yakışıyormu ?. kesinlikle hayır . . . FB git gide küçülüyor yazık . . Ali bey seyrediyor . . . ?Enson örnek Kayserispor''u en kötü kadrosuyla yenemedi . . ?

7
6
yanıtYanıtla
N.TANER ÜNSAL ERZİNCAN:

çok geç kalınmış bir karar sayın başkanımızın iyi niyetini kendi egoları için kullanıyor emektar çalışanlara kadar iftira atıp kapının önüne koydurdu yanlış transferler daha önemlisi adaleti sağlayacaklar adaletli olmazlar ise asla başarı gelmez ümit ediyorumki FB BUNDAN SONRA BAŞARILI OLUR HUZUR GELİR saygılarımla

9
1
yanıtYanıtla
hasan:

fener bahçe şimdirahata kavuşur

7
1
yanıtYanıtla
kapak:

şu adamla ilgili kimse daha konuşmasın , bugünden sonra Fenerliler için yok hükmündedir.

8
0
yanıtYanıtla
SU KABADAYISI FATİH:

COMOLLİ BY BY YUPPPİİİİİİİ

6
0
yanıtYanıtla
polat:

vın vıncı kerizlerin parasını toplayıp giti

3
3
yanıtYanıtla
atını sevmeyen kovboycu:

ÇOK BİLEN BAŞKANLARI DA BÖYLE. ZATEN İYİ BİRİ OLAYDI KOÇ GRUBUNUN BÜYÜK SERMAYELİ LOKOMOTİF SEKTÖRÜNDE BOY GÖSTERİRDİ. FUTBOLDAN ANLAMAYAN NE BAŞKAN NE BAŞKA BİŞEYİ

3
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title