Haberler

Obradovic maç sonunda isyan etti: Video hazırlayıp Euroleague ile görüşeceğiz

Güncelleme:

Barcelona'ya 80-74 mağlup olan Fenerbahçe Beko'da Başantrenör Zeljko Obradovic, maç sonunda sert konuştu. Obradovic, "Maçı kaybetmemizle ilgili bizim hatalarımız dışında başka sebepler de olduğunu düşünüyorum. Ama bununla ilgili konuşmayacağım. Video hazırlayıp Euroleague ile görüşeceğiz, tek yol bu." dedi.

THY Avrupa Ligi'nin 20. haftasında Fenerbahçe Beko, sahasında konuk ettiği Barcelona'ya 80-74 yenilerek 12. mağlubiyetini aldı. Fenerbahçe Beko Başantrenörü Zeljko Obradovic, Barcelona maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

"EUROLEAGUE İLE GÖRÜŞECEĞİZ, TEK YOL BU"

Obradovic, "Maçı kaybetmemizle ilgili bizim hatalarımız dışında başka sebepler de olduğunu düşünüyorum. Ama bununla ilgili konuşmayacağım. Video hazırlayıp Euroleague ile görüşeceğiz, tek yol bu. Biz herkese saygı duyuyoruz ama aynı saygıyı biz de bekliyoruz. Bunun da doğru olduğunu düşünüyorum. Taraftarlara da yürekten teşekkür ediyorum. Bizim için ne kadar zorsa onlar için de zor olduğunu biliyorum. Bir ay öncesine göre daha iyiyiz, inanmaya devam etmek için nedenlerimiz var.'' diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ivan Obradovic Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

gerçekleri konuşan ülkücü:

ağlamayın, elin adamı taş gibi oynayıp yendi gitti.

4
20
yanıtYanıtla
fazia:

maçı izlememişsin yorum yapma bari. anti fenerli

yanıt11
yanıt1
Aslkrl3180:

Fener ağlama...

5
16
yanıtYanıtla
MEMET33:

BIRAK AĞLASINLAR BRE ADAM, YAKIŞIYOR BUNLARA AĞLAMAK.

yanıt6
yanıt13
MEMET33:

GALATASARAYDAN FATİH TERİM GİTMELİ, FENERİN BAŞINA 2 AYDA BİR OBROYU TOKATLAMADAN RAHAT EDEMEYEN BÜYÜK GALATASARAYLI ERGİN ATAMAN GELMELİDİR. TEBDİLİ DİREKTÖRDE HAYIR VARDIR.

2
16
yanıtYanıtla
MEMET33:

AVRAT FENERLİ! SANA TAVSİYEM ESKİYE FAZLA TAKILMA VE ''ANI YAŞA''. . . . . .

yanıt3
yanıt3
MEMET33:

BİLADER NİYE KISIR DÖNGÜYE TAKILIP GİDİYORSUN, NİYE ANLAMIYORSUN YADA ANLAMAMAYA ÇALIŞIYORSUN? ŞU AN 2 SİDE İDEAL TAKIMLARDA ÇALIŞIYOR VE ERGİN OBRAYI HER MAÇTA YENİYOR, SAY GERİYE DOĞRU. BEN ANI YAŞA DERKEN BUNDAN BAHSEDERİM. OBRO GALATASARAYA GELSE FENERİ YADA EFESİ YENEBİLİRMİ? TABİİ Kİ HAYIR.

yanıt2
yanıt5
Turist Ömer:

Şampiyon FENERBAHÇE. . .

13
3
yanıtYanıtla
ziyaa:

Şampiyon, ANADOLU EFES. . .

yanıt3
yanıt5
ziya''ya:

ziya niye kendi takımın şampiyon diyemiyorsun :) olamayacağını biliyorsun. Başkasının şampiyonluğuna mı sevineceksin YAZIK Sana :)

yanıt2
yanıt3
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title