Haberler

    Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'in yıllar önce söyledikleri ortaya çıktı: Erkeğimi başkasıyla görürsem gebertirim

    Güncelleme:

    Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz'ı 2017 yılında tabancayla vurarak öldüren ve ardından intihar eden Filiz Aker'in 1993 yılında verdiği bir röportajı ortaya çıktı. Aker'in sevdiği adamla ilgili sözleri ise büyük şaşkınlık yaşattı.

    "ERKEĞİMİ BAŞKASIYLA GÖRÜRSEM ACIMAM, GEBERTİRİM"

    Filiz Aker'in 1993 yılında gazeteci Sema Denker ile yaptığı röportaj gün yüzüne çıktı. Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'e 1993 yılında "Sema Soruyor?" adlı köşesinde yer veren Sema Denker, Instagram hesabından gazete küpürünü paylaştı. Filiz Aker'in 1993 yılında yaptığı açıklamada "Erkeğimi çok kıskanırım. Onu başka biri ile görürsem hiç acımam, orada gebertirim" ifadelerini kullanmış.

    "BACAKLARIMI BEĞENİRİM"

    Eski manken olan Filiz Aker, Denker'in "Vücudunuzu beğenir misiniz?" sorusuna ise "Bacaklarımı çok beğenirim" cevabını vermişi. Röportajın satır başlarının yer aldığı küpürde Aker'in "Kadın ile erkek eşit değildir" sözleri de yer alıyor.

    Vatan Şaşmaz'ın katili Filiz Aker'in yıllar önceki söyledikleri ortaya çıktı: Erkeğimi başkasıyla görürsem gebertirim

    NE OLMUŞTU?

    Oyuncu ve sunucu Vatan Şaşmaz, 27 Ağustos 2017 tarihinde, eski manken Filiz Aker tarafından Beşiktaş'ta lüks bir otelin 10'uncu katında silahlı saldırı sonucu öldürülmüştü. Aker, Şaşmaz'ı sırtından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla başına ateş ederek intihar etmişti. Başta sanat camiası olmak üzere tüm Türkiye'yi yasa boğan olayın ardından, Şaşmaz'ın neden ve nasıl öldüğü uzun süre araştırılmış ve sonucunda çarpıcı gelişmeler ortaya çıkmıştı.

    Kaynak: Snob Magazin / Magazin

    Vatan Şaşmaz Filiz Aker Haberler

    Bakmadan Geçme

    Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
    500

    Yorumlar (10)

    ADA:

    insanlar ölüp gitti daha konuşmanın ne gereği var yok onu demiş yok bunu demiş haber sıkıntısı var galiba biraz

    20
    0
    yanıtYanıtla
    URFALI:

    ALLAH RAHMET EYLESİN.

    13
    3
    yanıtYanıtla
    IHTIYAR:

    KADIN HAKLI. SEVDİĞİNİ PAYLAŞAMIYO NAPSIN YANİİ. SEVİYO

    5
    7
    yanıtYanıtla
    Muktedir.:

    hem cinayet hem intihar. . !! Hadi iyi yanmalar. .

    5
    2
    yanıtYanıtla
    İç Ses:

    Bu adamın öldüğüne inanmıyorum.

    1
    5
    yanıtYanıtla
    HASAN ERDOĞAN:

    hasta kadın katil gencecik cana kıydın sen önemli degilsende

    4
    0
    yanıtYanıtla
    RFT:

    Cocuklar duymasin dizisinde iyi bir kariyer yapmisti ama sonra emlak reklamrinda falan cikinca hic yakistiramamistim.

    1
    2
    yanıtYanıtla
    Estrator:

    Konuşma tarzı, hedef kitlesini de belli ediyor.

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Nil:

    Kadına çok acıdım içim yandı kim bilir neler yaşadı .

    0
    0
    yanıtYanıtla
    KaraKartal:

    gidenin ardindan konusulmaz ya. . . acidim diyemem. erkek olsun kadin olsun, hem ümit ver hem parasini ye hem kalbini kanat sonra cek git. buda ders olsun ayni yoldan gidenlere. ben geride biraktigi hanimina acidim!. kadin susdu icine atdi ama babalar günü bile mezara gitmiyor diye haber etdiler. cok hakli!.

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title