Haberler

Ali Koç, Comolli'nin yerine Emre'yi istiyor

Güncelleme:

Damien Comolli'nin görevden ayrılmasının ardından, Fenerbahçe Yönetimi izleyeceği yol haritasını belirledi. Ali Koç, sezon sonuna kadar yeni bir sportif direktör getirmeyi planlamıyor. Başkan, Falette ve Rodriguez transferlerinde süreci yöneten isim olan yönetici Selahattin Baki'yi Samandıra'da görevlendirecek. Baki, sezon sonuna kadar futbolun başındaki kişi olacak. Yönetimle Samandıra arasında köprü kuracak, transferlerle ilgilenecek. Sezon sonundaki plan ise belli: Emre Belözoğlu.

EURO 2020 SONRASI TEKLİF YAPILACAK

Tecrübeli yıldız, sportif direktörlük sertifikasına sahip. Daha önce yaptığı açıklamalarda, teknik direktörlükten ziyade böyle bir rol üstlenmek istediğini de söylemişti. Emre eğer futbolu bırakma kararı alırsa, EURO 2020'de son kez sahaya çıkacak. Ali Koç, turnuva sonrası 39 yaşındaki futbolcu ile masaya oturup, sportif direktör olmasını isteyecek. Ancak jübilesi sonrası Emre'ye görev vermek isteyen sadece Fenerbahçe değil.

ŞENOL GÜNEŞ DE İSTİYOR

Şenol Güneş de tecrübeli ismi milli takıma almak istiyor. Yıldız futbolcu, kramponlarını asma kararı verirse, bir süre ailesiyle vakit geçirdikten sonra geleceğiyle ilgili izleyeceği yolu belirleyecek.

(Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Emre Belözoğlu Şenol Güneş Ali Koç Haberler

500

Yorumlar (14)

Spor Sever:

Çok komik. Kişi sporda oyuncu olarak yetenekliyse antrenörlüğüde iyidir, yöneticiliğide iyidir anlayışı faydasız boş vizyonsuz bir düşünceden ibaret.

6
4
yanıtYanıtla
...:

Eğer futbol zekası iyiyse antrenörlüğü de iyi olur. takıma hakkıyla kaptanlık yapıyorsa liderliği ve yöneticiliği de iyidir anlamına gelir. Ama sendeki bu vizyonla bunu anlaman biraz zor tabi. . .

yanıt8
yanıt4
Burcın:

FB aıle takımı oluyor artık . . . Bu nedır. . ?FB kuculdukce kuculuyor. . . Ersun . Emre nedır bu ?Azız baskanı arar olduk en azından her sezon uc dort yıldız gelıyordu. .

5
4
yanıtYanıtla
Adıl..:

Emrenın FB ye hıcbır faydası olmadı olmazzz . . . . Alı bey yanlıslara devam eder olur eger haber dogruysa. . .

6
3
yanıtYanıtla
Protesterr:

Ağzı küfürlü, karakteri kusurlu, nezaketten uzak, saldırgan ve saygısız. Fenerbahçe eski günlerine yakında döner, yönetim şimdiden dönüşmeye başladı bile. Aklı başında hangi başkan Emre Belezoğlu''nu yönetime alır?Yardımcısı olarak da Volkan ı alın takım içerisinde külhanbeyliği yapsınlar. Takımı EDHO ya (eşkiya dünyaya hükümdar olmaz) çevirecekler.

0
6
yanıtYanıtla
ferhat:

Dışardan gelenleride gördük

yanıt5
yanıt0
Ferhat:

Sayın başkanım FENERBAHÇE camiasına yakışan sportif direktör Emre belezoğlu, Alex de souza gibi Fener ruhu taşıyan kaptanlar çok şey kazandırır kararına saygı duyuyorum çok doğru bir yolda ilerliyorsunuz başarılar diliyorum.

3
2
yanıtYanıtla
KSK li MESUT:

Bir fenerbahçe li olarak, hagi nin futbolcu luğu tartışılmaz. ama hocalık beş para etmez...

5
0
yanıtYanıtla
MEDYA UZMANI:

FENERBAHÇEYE GERÇEK FB Lİ YAKIŞIR, KALPTAN FENERLİ YANİ. İSABET OLMUŞ

4
1
yanıtYanıtla
fenerlibahçeli34:

Başkan; yapma şu yanlışı. Sen vizyonu geniş iş adamısın, başka adam yok mudur?

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title