Haberler

Karfest için geçici güzergah oluşturuldu

Büyükşehir Belediyesi tarafından 18 Ocak Cumartesi günü Sisli Vadi'de yapılacak olan KarFest nedeniyle geçici güzergah uygulaması yapılacak. Festival nedeniyle söz konusu yolda geçici güzergah uygulaması yapılacak.

YOLDA TRAFİK DÜZENLEMESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kış turizmini geliştirmek için 18 Ocak Cumartesi günü Kartepe ilçesi Sisli Vadi'de ilk festivalini düzenleyecek. Bu yıl ilki gerçekleştirilecek KarFest için Maşukiye Mahallesi'nden itibaren Kartepe Dağ yolunda trafik düzenlemesine gidilecek.

FESTİVAL İÇİN RİNG SEFERLER

Maşukiye Mahallesi'nden itibaren Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Leyla Atakan Caddesi ve Kartepe Caddesi Sisli vadiye kadar araç trafiğine kapatılacak. Festivale katılmak isteyen vatandaşlar Maşukiye mahallesinde araçlarını bırakacak. Vatandaşlar festivalin yapılacağı Sisli Vadiye Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nce yapılan ring seferler ile çıkarılacak. Ring seferler Maşukiye soğuk hava deposu önünden başlayacak. Festivalden ayrılmak isteyen vatandaşlar da yine ring seferlerini kullanacak.

GEÇİCİ GÜZERGAH

KarFest nedeniyle kapatılan yol için geçici güzergah belirlendi. Festivale kendi araçlarıyla katılmak isteyen vatandaşlar ise alternatif güzergahı kullanacak. Festival için belirlenen geçici güzergah Acısu mahallesinden başlıyor. Araçlar Acısu ışıklardan Lütfü Araç Caddesi, Derbent Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi ve Kartepe Caddesini kullanarak festival alanına ulaşabilecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title