Haberler

Brezilyalı efsane Ronaldo'dan milli oyuncu Enes Ünal'a övgü dolu sözler

Güncelleme:

Enes Ünal'ın röportajına sürpriz bir şekilde konuk olan Ronaldo, son iki maçında 2'şer gol atan milli futbolcuya "gollere devam" diye seslendi. "Enes iyi, çok iyi" diyen Ronaldo, milli futbolcudan beklentisinin "daha fazla gol" olduğunu vurguladı. Brezilyalı Ronaldo, 2018 eylül ayında yüzde 51'ini satın aldığı Real Valladolid Kulübü'nde yatırımlarını artırarak 2019'da hisselerini yüzde 72,7'ye kadar çıkarmıştı.

"HER MAÇA GELMEYE ÇALIŞIYOR BİZİMLE İRTİBAT HALİNDE"

Enes ise başkanı Ronaldo ile ilgili olarak "Gerçekten çok sıcakkanlı, çok iyi biri ve çok iyi bir başkan." değerlendirmesinde bulundu. 43 yaşındaki Ronaldo'nun Madrid'de yaşamasına rağmen yaklaşık 2 saat uzaklıktaki Valladolid'e sürekli gelerek kulüple ve takımla ilgilendiğini aktaran Enes, sözlerine şöyle devam etti: "Her maça gelmeye çalışıyor. Bizimle irtibat halinde ve bu da bir futbolcu için gerçekten inanılmaz bir şey. Hem başkanınızın o kadar sıcakkanlı biri olması hem de büyük bir kariyere sahip olup yine de size karşı samimi ve ilgili davranması gerçekten çok güzel."

Brezilyalı efsane Ronaldo'dan milli oyuncu Enes Ünal'a övgü dolu sözler

"O KADAR DA SAMİMİ DEĞİLİZ"

Enes, "Ronaldo efsane bir futbolcuydu. Bazen başkan bize sahada birkaç figür öğret, dediğiniz hiç oldu mu?" sorusuna ise gülümseyerek "O kadar da samimi değiliz." cevabını verdi. Real Valladolid'de iki sezondur kiralık olarak forma giyen Enes, ligin 19. haftasında 3 Ocak'ta Leganes'e karşı oynadıkları ve 2-2 berabere kaldıkları maçta takımının iki golüne de imza atmıştı. Valladolid, ligin 20. haftasında yarın deplasmanda Osasuna'ya karşı oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Valladolid Enes Ünal Haberler

Bakmadan Geçme

29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (9)

roni:

vaybe yılların efsanesi futboldan gelen adam kulüp başkanı oluyor(olması gereken). bizim ülkemizde ise parası olan düdüğü çalıyor.

11
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Şenol efendi çu çocuğu görmüyor ya, başka da bir şey demeyeceğim

3
2
yanıtYanıtla
Adımı yazdım:

Adam zaten kadroda milli takımda..üstündeki formada zate fotoğraflarda milli forma

yanıt2
yanıt2
Alpay Özalan:

Euro 2002 de bize yarı finalde gol atan şişman

3
0
yanıtYanıtla
Tamamen duygusal:

Maalesef ülkemizde kaliteli ve dürüst insanlar hep geri planda kalıyorlar, sebebi de bence her girişimde paranın ön planda olması, kalite ve dürüstlüğün ön planda olması gerekir, ancak bu şekilde rahat ve huzurlu bir ülke oluruz

0
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Ronaldo biraz abartmis loo

0
0
yanıtYanıtla
2002 YARI FİNAL PİS BURUN:

Ronaldo 98 dünya kupasında en fit olduğu zamanlarda sadece 4 gol 3 asist yapmıştı. 2002 de ise şişman ve sakat olmasına rağmen 8 gol attı. Saçını da sakatlığını gizlemek için kestirmişti. Böylece sakatlı değil saçı konuşulmuştu. Böyle ilginç bir oyuncuydu Ronaldo. Pis burun vuruşuyla bizi şampiyonluktan etti desek yalan olmaz. 4 Türk arasından bir anda topa vurmuştu. Brezilya''dan sonra en iyi takım Türkiyeydi zaten. Almanyayı rahat yenerdik. O sene Almanya kötüydü, Brezilya ve Türkiye ile kıyaslarsak.

0
0
yanıtYanıtla
MÜZEYYAN:

şarkıların gözü kör olsun be züleyha. . . :ddD

yanıt0
yanıt0
BREZİLYALI RONALDO FUTBOLUN TANRISI:

Brezilyalı Ronaldo tabiri caizse El Fenomeno gerçek Ronaldo orjinal Ronaldo. Veletler bilmez. Spor tarihinin en büyük oyuncusuydu yetenek olarak. Patlayıcı hız, çalım, pas, frikik, penaltı, fizik, güç, dribbling bu özelliklerin hepsi bu adamda toplanmıştı. Messi sadece dribbling yapıyor ve ceza sahası içinden atıyor, CR7 yetenek olarak çok geride. Çalışkanlığı sayesinde buralara kadar gelebildi. Maradona diyenlere de saygı duyarım. Napoliyi şampiyon yapmıştı. Fikrim Ronaldo, Maradona, Ronaldinho sıralama olarak.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title