Haberler

Derbideki skandallar bitmiyor! İşte Cüneyt Çakır'ın Alper Ulusoy'a söylediği o söz

Güncelleme:

Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken 4. hakem Alper Ulusoy'a "Gir sen oyna" demesi gündemi uzun süre meşgul etmişti. Alper Ulusoy'un bu pozisyonun ardından Cüneyt Çakır'a "Cüneyt abi, Burak'a neden kart vermedin?" dediği, Çakır'ın ise "Alper bilmediğin şeyler var, karışma" yanıtını verdiği iddia edildi.

Türkiye'de son yıllarda sürekli tartışılan hakemler ve Merkez Hakem Kurulu'nda skandalların ardı arkası kesilmiyor... Süper Lig'de 16. haftada oynanan Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir, MHK Başkanı Zekeriya Alp ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile yönetici Semih Özsoy'un Zorlu Center'daki ofiste bir araya gelmesinin ortaya çıkmasının ardından kamuoyunda uzun süre tartışılacak yeni ve derin bilgiler bir kez daha gün yüzüne çıktı.

SON ANDA KARAR DEĞİŞTİ

Zorlu Center'da yapılan görüşmenin ardından Fenerbahçe- Beşiktaş derbisi için düşünülen hakemin Halil Umut Meler olduğu ancak daha sonra alınan kararla Cüneyt Çakır'ın görevlendirildiği ayyuka çıkmıştı. Derbide hakem Cüneyt Çakır ile VAR hakemleri, Beşiktaş'ın lehine olan penaltı pozisyonlarında 'devam' kararı çıkarınca kıyamet kopmuştu. Maçın ardından Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, VAR kayıtlarının açıklanmasını istese de herhangi bir sonuç alınamamıştı.

"BURAK'A NEDEN KART VERMEDİN?"

Derbinin 87. dakikasında Beşiktaşlı Burak Yılmaz yerini Umut Nayir'a bırakırken, 4. hakem Alper Ulusoy, Burak'a hızlı çıkmasını söylemişti. Burak ise ısrarlı bir şekilde defalarca, "Gir sen oyna" diyerek Alper Ulusoy'a yoğun tepki göstermişti. Alper Ulusoy'un o anlarda Cüneyt Çakır'ı 3 kez uyararak sarı kart göstermesi gerektiğini söylediği öğrenildi. Çakır'ın kart göstermemesi üzerine Ulusoy'un maç sonunda, "Cüneyt abi, Burak'a neden kart vermedin? Kameralara yansıdı herkes gördü" dediği, Çakır'ın ise, "Alper bilmediğin şeyler var, karışma" yanıtını verdiği belirtildi.

(Fotomaç)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Alper Ulusoy Cüneyt Çakır Beşiktaş ulusoy Haberler

500

Yorumlar (40)

Yuhh:

Bilmediğin şeyler var alper...fenerin artık 3.yildizi takması lazm..yoksa batacak klüp alper..

44
21
yanıtYanıtla
Bu ne:

Kart verilmeyen BJK futbolcusu. Beyniniz yok mu sizin?

yanıt7
yanıt4
ADINI YAZ:

Cahilin biri yorum yazmış yine 3. yıldızı değil 4. yıldızı takıcak hemde ike ike :))))

yanıt9
yanıt16
Abbas yolcu:

sen ne içtin söyle çok etkili yada kafada kırık var.3 yıldızı zaten var 4 yıldız takmak istiyor.......

yanıt1
yanıt0
KSK li MESUT:

Tinerciler bide utanmadan hakem yüzünden falan derler...

18
31
yanıtYanıtla
messuut loov:

loo, türkiyede gsray, beşiktaş ve trabzon hakemsiz şampiyon olurlar, oldular da, amma fenev altyapısızlığıyla , emek ve bilgisiliğyle, 30 yıldır sadece şike, fenerasyon, , hakem, futbolcu ayartmayla bu kadar olabiliyor, aksi durum eşyanın tabiatına aykırı, sırf parayla nereye kadar, azıcık rakipleri göründe çalışın biraz sizde, artık iyicene arsızlaştınız

yanıt5
yanıt4
XXL:

KES LAAAAAN SESİNİ DÜMBÜK

yanıt11
yanıt7
Adınızı Yazın:

hepiniz bir fener tek:)nedir bu fener düşmanlığı atılmayan kişi burak adam olayı şampiyonluğa bağlamış

18
25
yanıtYanıtla
Kenan:

NE AĞLADINIZ BE NEDENSE SADECE FENERBAHÇEYE KARŞI OLUYOR DİĞER MAÇLARDA HER ŞEY TAMAM SES YOK FENERBAHÇE KOYUNCA AĞLAMALAR ALIŞIN ARTIK BURASI KADIKÖY BURDAN ÇIKIŞ YOK

8
25
yanıtYanıtla
AĞLAKKOÇ:

ulan şu fenerimin başına ali koç kadar ağlayan bi başkan gelmedi. . . . . dinle ey azizzzzzzzz feneri kimlere bıraktın

yanıt8
yanıt4
Tüm 40 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title