Haberler

Düzce'de geçen yılki selde ölen ikizlerin sınıfında buruk karne töreni

Güncelleme:

Düzce'de temmuz ayında meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden 7 yaşındaki ikizler Sanem ve İlayda Sinem Kaplan'ın sınıfında düzenlenen karne töreninde hüzün hakimdi.

Avni Akyol İlkokulu 2/B sınıfında yapılan karne töreninde, sınıf öğretmeni Elif Beytekin ve öğrenciler, Kaplan kardeşlerin sırasına çiçek bıraktı.

Daha sonra öğrencilerine karnelerini veren Beytekin, hepsini tek tek tebrik etti.

-"Sıraları hep boş kaldı"

Beytekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kaplan kardeşleri hiçbir zaman unutmadıklarını ve eğitim dönemini onların yokluklarını hissederek geçirdiklerini söyledi.

Beytekin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Sınıfta çok aktiflerdi, çok başarılılardı, çok tatlılardı. Onları derslerimizde, etkinliklerimizde cümle kurarken, anılarımızı anlatırken bütün dönem boyunca andık. Anmaya da devam edeceğiz. Unutmayacağız, onlar bizim hep kalbimizde. Keşke onlar da şu an burada olsalardı. Onların da karnelerini veriyor olsaydık. Ama maalesef sel felaketinde kaybettiğimiz için onlara bugünü yaşatmak nasip olmadı. Karne sevincimiz buruk o yüzden. Nurlar içinde yatsınlar. Allah ailelerine sabır versin. Bizlere sabır versin. Sıraları hep boş kaldı. Onların yeri her zaman ayrı. Her özel günde alacağız. Onları unutmayacağız."

Olay

Kentte 17 ve 18 Temmuz'da etkili olan kuvvetli sağanağın ardından Cumayeri, Gölyaka ve Akçakoca ilçelerinde Melen Çayı'nın taşması nedeniyle birçok noktada sel ve heyelan meydana gelmişti.

Bölgeye sevk edilen İl Özel İdaresi, AFAD, 112 Acil Servis, itfaiye ve jandarma ekipleri ile helikopterlerin desteğinde köylerde mahsur kalan 227 kişi kurtarılmış, Cengiz (53), eşi Fatma (42) ve çocukları Kağan Töngel (3) ile Nilgün (39) ve kızları Funda (9), ikizler Sanem ve İlayda Sinem Kaplan (7) hakkında kayıp ihbarı yapılmıştı.

Yürütülen arama kurtarma çalışmalarında kayıpların cesetleri bulunmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Düzce Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title