Haberler

Futbolcular öğrencilere öğrenciler de futbolculara karne verdi

Güncelleme:

Kastamonu'da bir ilkokulu ziyaret ederek karne dağıtım törenine katılan futbolculara da öğrenciler karne verdi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonusporlu futbolcular, ziyaret ettikleri Kuzeykent İlkokulu'nda 4B ve 3A sınıfı öğrencilerine karnelerini dağıttı. Öğrenciler de futbolculara hazırladıkları karnelerin yanı sıra kartondan temsili bir kupa verdi. Öğrencilerle fotoğraf çektiren futbolcular, kendileri için hazırlanan kırmızı-siyah renklerdeki pastanın mumlarını çocuklarla birlikte üfledi.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Ahmet Yıldırım, AA muhabirine, bir ay kadar önce öğrencilerin kulübe gelerek antrenmanlarını izlediğini söyledi. Çocuklara sürpriz yapmak amacıyla karne dağıtım törenine katılmak istediklerini belirten Yıldırım, "Onlar küçük yürekleriyle bize destek oldu, biz de onlara destek veriyoruz. İlk onlar bu fitili ateşledi. Biz de takım olarak devamını getirmek için buraya geldik." dedi.

Öğrencilerin de kendilerine karne verdiğine işaret eden Yıldırım, "Biz onların karnesini dağıttık, ardından da onlar bize karne verdi. Hayatımda aldığım en güzel karneydi. Bu saf ve temiz çocuklar bizleri birleştiriyor, motive ediyor." dedi.

3A sınıfı öğretmeni Avni Burhan Demirci de çocuklara sporu sevdirmek için daha önce futbolcuları ziyaret ettiklerini anlatarak "Bugün de futbolcularımız ve teknik heyetimiz karne törenimizi bizimle paylaştı. Biz de onlara takımın gidişatını gösteren karne ile sürpriz yaptık." diye konuştu.

Öğrenciler de futbolcuların ziyaretinden dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi.

Programa Kuzeykent İlkokulu Müdürü Ümit Yürücüoğlu ile öğrencilerin aileleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Kastamonu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title