Haberler

Bursa'da 2 aile arasında çıkan kavgada 1 kişinin öldürülmesi davası

Bursa'da 2 aile arasında çıkan kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 6 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Bursa'da 2 aile arasında çıkan kavgada 1 kişinin bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili 6 sanığın yargılandığı davanın ilk duruşması görüldü.

Bursa 15. Ağır Ceza Mahkemesindeki davanın duruşmasına, tutuklu sanıklar Uğur Bora, Cihan ve İnan Dinç ile tutuksuz müşteki sanıklar Canan, İskan ve Naime Bora, maktul yakınları, taraf avukatları katıldı.

Kavgada eşi Kenan Bora öldürülen müşteki sanık Naime Bora, eşinin kardeşi ve eşinin alt katlarında oturduğunu ve aralarında sürekli çeşitli nedenlerle tartışma yaşandığını anlattı.

Olay günü eltisinin kardeşi Cihan Dinç'in oğlu Uğur Bora'yı tehditte bulunarak darbettiğini ileri süren Bora, sonrasında iki aile arasında arasında çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü ve eşinin, eltisinin kardeşi İnan Dinç tarafından bıçaklandığını anlattı.

Savunmasını yapan sanık Uğur Bora da olay günü yaşanan arbedede yengesinin kardeşi Cihan Dinç'in babasının boğazına bıçakla vurduğunu belirterek, "İnan da babamın karın bölgesine bıçakla vurdu. Ben bunları gördüm, İnan'ın elinde siyah dikiş tutmaz vardı, Cihan'ın elinde de kahverengi kalın, bordoya benzer kalın saplı bir bıçak vardı. Cihan Dinç babamın boynuna bıçakla vurduğunda babam yere düştü. Yerde annemin kucağında bulunduğu sırada İnan Dinç karın bölgesine 4-5 defa bıçakla vurdu." diye konuştu.

Suçlamaları kabul etmediğini dile getiren Bora, 4 aydır cezaevinde olduğunu vurgulayarak beraatine karar verilmesini istediğini söyledi.

Kavgada bıçaklandığını ifade eden Cihan Dinç ise öldürme suçlamasını ve üzerine atılı suçları kabul etmediğini söyledi.

İnan Dinç de kavgayı ayırmaya çalıştığını belirterek, öldürme suçlamasını kabul etmediğini ve şikayetçi olduğunu ifade etti.

Cihan Dinç, İnan Dinç ve Uğur Bora'nın tutukluluk halinin devamına ve eksik evrakların toplanmasına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri tarihe erteledi.

Olay

Geçen yıl eylül ayında merkez Osmangazi ilçesi Geçit Mahallesinde kardeş olan İskan ve Kenan Bora ile aileleri arasında ev meselesi yüzünden tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Kenan Bora bıçaklanmıştı.

Bora, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiş, olayın ardından Cihan Dinç, İnan Dinç ve Uğur Bora tutuklanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Bora Füzesi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title