Haberler

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

Güncelleme:

Samsun'da aynı mahallenin farklı sokaklarında iki ayrı çöp konteynerinde parçalara ayrılmış halde bulunan Irak uyruklu şahsın vahşice öldürülmesiyle ilgili 2 ay önce arkadaş olduğu bir başka Iraklı tarafından parası için kafasına sert cisimle vurularak daha sonra banyoda testere ile parçalara ayrıldığı ortaya çıktı.

Samsun'da temizlik işçilerinin çöp toplama kamyonuna boşalttıkları konteynırda, battaniyeye sarılı halde bulunan, kol ve bacakları kesik erkek cesedinin, Irak uyruklu Kareem Jabbar Salman Al Zabara'ya (59) ait olduğu ortaya çıktı. Cinayetin para için işlendiği belirtilirken öldürülen kişinin testere ile parçalara ayırıp çöpe attıldığı ortaya çıktı.

KAFASI VE GÖVDESİNİ ÇÖPÇÜLER BULMUŞTU

Olay, İlkadım ilçesi Reşadiye Mahallesi Ilgaz Sokak üzerinde 12 Ocak Pazar günü meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne ait çöp kamyonu, sokak üzerindeki çöp konteynerindeki çöpü kamyona boşaltıp 150 metre gittikten sonra işçiler, çöp kamyonunu preslemeden önce kontrol etti. Poşetin içinde erkek cesedi olduğunu fark eden temizlik işçileri polise haber verdi.

Kimliği belirsiz erkek şahsın cesedi çöp kamyonundan alınarak otopsi için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Cesedin kafasının ve gövdesinin poşet içinde çöp konteynerine atıldığı, belden aşağısı ve kollarının ise kayıp olduğu anlaşıldı.

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

CESET PARÇALARI FARKLI BÖLGELERDE BULUNDU

Şehirdeki bütün çöp konteynerlerinin içi ve çöp kamyonları ile çöp boşaltılan yerlerde arama yapıldı. İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı mahalle bekçileri Reşadiye Mahallesi Çaykara Sokak üzerinde bir çöp konteynerini kontrol ettiklerinde iki ayrı çöp poşeti içinde cesedin kolları ve ve kayıp bacaklarını buldu. Kolları ve bacakları da parçalara ayrılıp çöp poşeti içinde çöpe atılan şahsın ceset parçaları otopsi işlemleri için Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

12 KİŞİ GÖZALTINA ALINMIŞTI

Soruşturmayı yürüten Samsun Cumhuriyet Savcısı Ahmet İlyas Tolar, bizzat polisle operasyonlara katılarak olayın kısa sürede çözülmesini sağladı. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, yaptıkları çalışmalar sonucu, öldürülen şahsın kimliğini tespit etti. Cesedin Iraklı bir kişiye ait olduğu belirlendi. Vahşi cinayetle ilgili, 5'i kadın 1'i Suriye 11'i Irak uyruklu toplam 12 kişiyi gözaltına aldı. Polisteki sorgulanmaları tamamlanan 12 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

ÖLDÜRÜLEN KİŞİNİN BANKA HESABINDAN YÜKLÜ MİKTARDA PARA ÇEKİLMİŞ

Öldürülüp cesedi parçalara bölünen kişinin Irak uyruklu 59 yaşındaki Kareem Jabbar Salman Al Zabara olduğu ortaya çıktı. Iraklı şahsı yine Irak uyruklu olan ve 2 ay önce tanışıp arkadaş olduğu Rabah Hasan Sallama Sallama'nın (36) Fatih Mahallesi'ndeki evine davet ettiği, bankada bulunan yaklaşık 200 bin lira parasını almak için kafasına sert cisimle vurarak daha sonra götürdüğü evinin banyosunda testere ile parçalara ayırıp çöpe attığı ortaya çıktı. Polis, Iraklı şahsın öldürüldükten sonra bankada bulunan parasının ATM'den peyderpey çekildiğini de tespit etti. Vahşi cinayet ile ilgili adliyeye sevk edilenlerin arasında katil zanlısının eşinin de bulunduğu öğrenildi.

Samsun'da çöpte bulunan parçalanmış cesetle ilgili ayrıntılar ortaya çıktı: Parası için öldürüp testereyle parçalamış

Kaynak: Haberler.com / 3.Sayfa

Samsun Irak Haberler

500

Yorumlar (9)

OBJEKTİF ADAM:

GELEN GEÇENİ ALIRSANIZ BU ÜLKEYE SONUCU DA BU OLUR AFGANI IRAKLISI SURİYELİSİ Bİ TÜRK KALMADI ÜLKEDE

24
0
yanıtYanıtla
serkan55:

samsun seviyoruz seni. . .

10
0
yanıtYanıtla
Cingoz:

BIZ AVRUPANIN BEKCILIGINI YAPALIM ONLAR BIZIMLE ALAY ETSIN AGZI ACILAN DORT MILYON MULTECI DIYOR BAKARMISIZ BUNLARIN BIRCOGU KACAK KATIL ORGUT BUNLARI YABANCILAR POLISI ARASTIRIP SINIR DISI ETMELI COK TEHLIKELI OLMAYA BASLADI BUNLAR COLUK COCUK ICIN COK TEHLIKELILER HERTARAFA DAGILMISLAR HAMAM BOCEGI GIBI

10
0
yanıtYanıtla
ENESSON:

Irak hapisanelerine göndersinler

9
0
yanıtYanıtla
Derya:

Adamlar Barbar;Herseyi Geçtim Turkiyemin Geleceğine Darbedir Bunlar,Cok Enerjiniz Imkaniniz Varsa Kendi Insanlarımıza Taniyin Ne Yapacaksınız Iti Kopugu Neyimize Yarayacak Bunlar Efendi Olsalardi Içim Yanmazdı Ne Pislik Varsa Bunlarda Bi de Alin Icerde Disardakiler Azmış Gibi Bunlari da Sırtımızdan Besleyin Yaziklar Olsun

8
0
yanıtYanıtla
YAŞLI KURT:

Olur böyle olsylar. Takmayin fazla. Normel yanu

2
5
yanıtYanıtla
ya birzaman cocuk katledilen rezilhoplu:

acayip biryer hele hele rezil hoplu oradada cocuk olduruldu acayipler

6
0
yanıtYanıtla
Malum Kemal:

Bu ne abi, yol geçen hanı olduk. Iraklısı, suriyelisi, iranlısı, afganı hepsi burada.

2
0
yanıtYanıtla
hee:

gelip gelecekleri son yer bura avrupaya geçemezler vize var eee dingonun ahırına döndük

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title